Youssef Ahatach i Cristina Roselló seguixen regnant en el 'Circuit a Peu Marina Alta'A l'guanyar a Gata

11 de març de 2018 - 17: 17

Després d'haver-se disputat tres curses del "XXII Circuit a Peu Marina Alta", Youssef Ahatach, atleta del Club Atletisme Baleària Dianium, en homes i Cristina Roselló, del Club Atletisme Multiesport Benitatxell són els reis del mateix. Tots dos es van enfundar el mallot de primers classificats després de la seua victòria a l' "XXII Volta Popular a Gata".

Amb una participació sensiblement superior a la cursa de Calp, aproximadament uns 1.200 atletes, la prova va resultar tot un èxit gràcies a la bona organització realitzada des del Club Atletisme Gata. Els veïns del municipi van participar activament d'una prova que en passar pels carrers estrets del centre del municipi fa sentir la calor dels ànims del públic als corredors.

Duel Youssef Ahatach i Miguel Fernández

En categoria masculina la cursa va tindre com a protagonistes Miguel Fernández ja Youssef Ahatach. L'atleta del Club Tutriatlón va marxar en solitari després del primer quilòmetre tot i que molt a prop va estar el del Club Atletisme Baleària Dianium. Youssef Ahatach va estar atent vigilant al seu rival, el va deixar anar per després anar recuperant el terreny fins que a falta de 2 quilòmetres li va aconseguir.

El poder de l'atleta dirigit per Franc Beneyto es va posar de manifest en la recta final de la cursa i es va plantar en solitari a la línia d'arribada. El seu temps en meta va ser de 32: 15. La segona plaça va ser per a Miguel Fernández amb un registre de 32: 26. El tercer en creuar l'arc de meta va ser, Moha Rida, del Club Atletisme Llebeig Xàbia amb un parcial de 33: 12.

Cristina Roselló no va tindre rival

En dones la millor de la mateixa manera que ho va ser a Xàbia, va ser, Cristina Roselló, del Multiesport Benitatxell, que va entrar destacada amb un temps de 37: 55. Per darrere de l'atleta xabiera entrar Sandra Versluys, amb una marca de 39: 12. El tercer lloc absolut va ser per a Gemma Ann Selby, el CA El Faro amb un registre de 39: 47.

Cal destacar la gran organització realitzada pel Club Atletisme Gata i als veïns del municipi que es van llançar al carrer per animar el pas de tots els participants. Dóna gust veure l'ambient viscut a Gata on tampoc va faltar l'animació musical.