Victòria merescuda de l'CFS Mar Dénia davant el Futsal Lleida

08 de febrer de 2021 - 13: 09

Gran trobada de l'CFS Mar Dénia, que rebia al Poliesporteu Municipal de Dénia a un rival directe com és el Futsal Lleida.

Els jugadors deniers, coneixedors de la importància dels punts, van saltar a la pista molt endollats i en el minut 2 arribava el 1-0, obra de Curro de tir exterior i, un minut després després d'una ràpida incursió per banda, Nico aconseguia el 2-0.

El partit tenia molt de ritme i les ocasions se succeïen a les dues porteries, encara que era el Mar Dénia qui tenia el control i generava millors ocasions. Al minut 6 arribava el 2-1 després d'un llançament de córner el jugador visitant Robert, que, lliure de marcatge, enganxava un bon volea i aconseguia batre Sergi escurçant el marcador. Dos minuts després un nou error de marcatge propiciava un nou tir exterior que significava el 2-2.

Els jugadors locals seguien generant múltiples ocasions, però sense encert de cara a gol. Al minut 19, un servei llarg de Sergi sobre Jaume era desviat amb la mà per un jugador visitant en el seu intent de tallar la jugada i els àrbitres assenyalaven doble penal a l'tindre 5 faltes acumulades. Juanjo s'encarregava de materialitzar l'acció i aconseguia el 3-2 amb el qual s'arribava a la mitja part.

La segona part va començar amb el mateix ritme i als tres minuts arribava el 4-2 després d'una ràpida contra ben portada entre Juanjo, Jaume i Nico que anotava en el segon pal. Al minut 26 Toni Tent anotava el 5-2 de tir a la vora de l'àrea.

El conjunt deniera tornava a posar distància al marcador. El tècnic visitant demanava temps mort i, tot i que restaven 14 minuts per al final, posava en pista porter jugador per intentar canviar la dinàmica de el partit, però en el minut 30, després d'un servei de banda, Curro es desfeia del seu defensor i posava el 6-2 al marcador.

Passaven els minuts i el Mar Dénia amb una defensa fèrria i la seguretat de Sergi sota pals aconseguia aturar els intents de el Lleida, si bé en el minut 34 aconseguien anotar el 6-3, retallant distàncies, però per poc temps ja que en la següent jugada Luis Llinares aconseguia interceptar una passada i llançava des del seu camp anotant el 7-3.

El Mar Dénia tancava la seua porteria i defensava el 5 visitant, amb ocasions d'ampliar la diferència de gols amb xuts llunyans que no veien porteria fins que en l'últim minut Juanjo encertava des de la seua àrea i posava el 8-3 amb el qual s'arribava a l' final de el partit, i això que sobre la botzina tornava a intentar-ho però la pilota picava al pal.

En definitiva, victòria important que ratifica el bon moment de la Mar Dénia, de la mà de Javi Arnau i Esteban Novoa, en aquesta segona volta. Dissabte que ve, el conjunt deniera viatjarà fins a Manresa per enfrontar-se a el conjunt local, tot i que el partit es celebrarà a la població d'arts a 15 km de Manresa, com a conseqüència de tindre les seues instal·lacions tancades amb motiu de les eleccions a celebrar el dia següent.