Victòria important del Paidos-F.Fernández davant el CD Arcadi (4-2)

07 de març de 2014 - 00: 00

El Paidos-F.Fernández va aconseguir una victòria molt important davant el CD. Arcadi al que va vèncer per 4 a 2.

La trobada pertanyent a la vintena jornada de la Lliga Nacional Juvenil de futbol sala que es va disputar al pavelló municipal de Dénia va congregar un bon nombre d'espectadors.

L'inici de xoc va ser igualat, sense que cap dels dos contendents dominés l'altre. Poques arribades a les àrees, per la pressió exercida per les dues parts.

La intensitat defensiva dels visitants els va provocar que es carreguessin molt aviat de faltes. Va ser en el llançament d'una d'aquestes faltes com va arribar el primer gol dels col·legials.

Un gol que va despertar als jugadors del CD. Arcadi, que van tindre algunes oportunitats davant la porteria dels col·legials. A falta de tres minuts per arribar al descans, van aconseguir marcar i empatar el xoc. Amb el 1-1 es van retirar els equips als vestidors.

Després de la represa del xoc, els visitants van eixir pressionant i amb major domini del joc. Van aconseguir marcar al aprofitar-se d'un rebot. Aquest tant va caure malament als xavals del Paidos-F.Fernández que es van posar molt nerviosos.

Quan els locals passaven pel seu pitjor moment, en una jugada aïllada van aconseguir empatar el xoc. Aquest gol va donar ànims tant als jugadors com al públic. En una gran jugada individual, el capità dels col·legials, Javi Cortés va marcar el tercer gol.

Un gol que va enfonsar als visitants i va tranquil·litzar els locals, que van tornar a manejar el ritme del partit. A la recta final del xoc va arribar el quart gol que va sentenciar el xoc. Al final 4 a 2 per al Paidos-F.Fernández, un triomf que li assegura una temporada més la permanència a la Lliga Nacional Juvenil de futbol sala.

Pels locals van jugar i van marcar: Sergi, Pau (1), Pol, Ortega, Juanjo, Cortés (3), Pau, Quique, Pedro i Lucas.

Dissabte a les 16: 30 hores els deniers visiten el Pavelló de Benicalap de València per enfrontar-se a l'Acadèmia València CF, equip que és el cuer.