Victòria còmoda del Garbí Dénia en un gran partit en atac

24 de desembre de 2018 - 12: 22

Els jugadors deniers van eixir freds els 5 primers minuts però aviat van imposar el seu joc i van començar a dominar el partit i no van donar cap opció al rival.

Al descans ja es reflectia el domini de l'equip de la Marina Alta, 14 a 21. La segona part seguia igual, control absolut del partit amb bones transicions ofensives i bona feina defensiva.

L'equip dianense continuava marcant el ritme i poc a poc seguia ampliant l'avantatge en el marcador. Al final del partit, el 29 a 41, reflectia el domini dels jugadors entrenats per David Salanova.

Cal destacar el gran percentatge d'efectivitat en atac dels deniers que van aconseguir, en aquest partit, el màxim nombre de gols. També, bona aportació dels dos porters que van col·laborar en la victòria.

Amb la classificació matemàtica per a la segona fase, els jugadors deniers es prenen un xicotet descans per tornar als entrenaments després d'any nou, i preparar els tres importantíssims partits que els queden de la primera fase.