Victòria per al CFS Dianense-Rte Mena davant el Ye Faky FS (2-3)

28 de febrer de 2018 - 07: 26

El CFS Dianense-Rte Mena va sumar una nova victòria, aquest cop a domicili, davant el Ye Faky FS "B", a què va vèncer per 2-3, en partit disputat al pavelló de Cocentaina.

Els pupils de Luismi Bonet van patir més del compte per endur-se els tres punts, en un partit en què Àngel, va salvar als deniers amb dos grans intervencions en els últims minuts.

El partit va començar amb els blavets ben plantats a la pista. Van eixir amb Roc, Iborra, Carlos, Igor i Jordi. Aquest últim, va demostrar que està en ratxa en aconseguir el primer gol del partit als cinc minuts de joc. Poc després van empatar els locals, però de nou Jordi, al minut 19, va avançar els de Bonet amb un llançament de falta. Al descans es va arribar amb 1-2.

Als pocs minuts de la represa, Carlos Ruiz va aconseguir el tercer. Tot semblava indicar que els deniers controlarien la trobada i ampliarien el seu avantatge però, a falta de deu minuts per al final, els locals van reduir distàncies i es van bolcar a la recerca de l'empat.

Àngel, que va eixir a la segona part, va realitzar dues intervencions que va permetre al seu equip emportar-se els tres punts i seguir al capdamunt de la taula.

El conjunt denier ja treballa de cara al partit tan crucial que ha de jugar aquest diumenge al pavelló municipal de Dénia, davant l'Elx Dream. Un xoc en què es posarà en joc el liderat de la categoria. Davant aquest duel la directiva del conjunt blavet fa una crida a l'afició al futbol sala perquè acudeixi a prestar el màxim suport a l'equip.