Víctor Fernández vencedor de la prestigiosa carrera » Foia Castalla»

30 d'octubre de 2012 - 11: 39

A la Foia de Castalla l'atleta gallec, establert a Dénia, Víctor Fernández va inscriure amb lletres d'or el seu nom com a vencedor absolut de la prestigiosa cursa de 27.5km que s'organitza cada any pels voltants d'Ibi i que complia el seu XXVIIª edició.

Amb un sensacional crono de 1h44: 51 (a una mitjana de 3'49 "el Km) l'atleta de l'Franc Beneyto Runners es va imposar en aquesta dura prova que té grans desnivells, corrent amb una intel·ligència digna de tot gran corredor.

Sempre va estar en un segon grup d'atletes i només a falta d'uns 5 km per a la meta va ser quan va decidir canviar de ritme per intentar donar caça al segon classificat.

Ho va fer i un parell de quilòmetres després va veure que a poca distància es trobava el que liderava la prova. Va seguir la seua cavalcada en pla "llanero solitari" i ho va aconseguir un quilòmetre després.

D'acord li va anar donant caça, va pensar que el millor era seguir corrent al ritme que portava per així provar les forces que li restaven a aquell i així també evitar un esprint final.

La sorpresa va ser que Pedro Morillo no va poder seguir-lo i Víctor va començar així a creure en si mateix, en les seues possibilitats de guanyar aquesta reconeguda prova.

Va arribar a meta com a primer, com a vencedor absolut, primer de tots després d'una grandíssima carrera. L'alegria va ser desbordant, gairebé no ho podia ni creure, però és que Víctor, incansable treballador, exemple a seguir per tots, es mereixia aquesta victòria i complir aquest difícil somni.

En aquesta prova també van participar els seus companys de club; Juanjo Miralles i Miguel Murillo, els dos van realitzar també una molt bona carrera finalitzant-en 2h04: 38 (4'32 ") i 2h08'45 (4'41") respectivament.

Víctor Fernández entrant com triomfador en la línia de meta de Castalla.