Víctor Fernández va ser tercer en el II Gran Fons d'Ondara

05 de febrer de 2014 - 00: 01

l'atleta Víctor Fernández acabo en la tercera plaça de la classificació general absoluta del II Gran Fons d'Ondara. Aquest atleta del Franc Beneyto Runners va ser el millor en la seua categoria de Veterans B.

La prova que va comptar amb la participació de 300 atletes va constituir un gran èxit pel que fa a l'organització de la mateixa. Tots els participant van lloar el gran treball realitzat pel Club Atletisme Ondara.

El vencedor de la prova va ser l'atleta local, Sergi Soler que va emprar un temps de 52 minuts i 25 segons. D'aquesta manera tan brillant Soler va revalidar el triomf de la primera edició. El segon classificat va ser, Diego Vidal del CC Garbí

La primera dona que va creuar la línia de meta va ser l'atleta de Xàbia, Mª Isabel Ferrer que va marcar un registre de 59 minuts i 22 segons. La segona classificada va ser la independent Cristina Mallett sent la deniera Mayca Sala la tercera a creuar la meta.