Víctor Contrí va completar el Mig Ironman de València

02 de juliol de 2015 - 00: 00

El denier, Víctor Contri, Va aconseguir el seu repte personal d'acabar la prova del "Mig Ironman" que es va celebrar a València. Una prova que va ser el Campionat d'Espanya de Triatló de mitja distància. Va ser jornada en què els triatletes es van enfrontar als elements a causa de les altes temperatures que van assolar la península en els últims dies, gaudint d'una competició de primer nivell a la ciutat del Túria.

Víctor Contri triatleta deniera

El vencedor absolut va ser el valencià, Emilio Aguayo que va completar la prova amb un temps de 3 hores, 44 minuts i 27 segons. Va entrar 20 segons per davant de Raúl Amatrain. El tercer classificat va ser Josep Torres que va entrar a 1 minut i 10 segons.

Contrí que va participar defensant els colors de l'Ondara Tri-Esport va aconseguir acabar amb un temps total de 4 hores, 58 minuts i 20 segons. El denier va marcar un temps de 29: 59 en el primer segment que va ser de 1.900 metres de natació.

En el segment de bicicleta sobre una distància de 83.200 metres va emprar un temps de 2 hores, 31 minuts i 46 segons. El tercer segment de carrera a píe ho va emplenar amb una marca de 1 hora, 56 minuts i 35 segons.

Enhorabona per aquest brau triatleta per acabar una prova tan complicada com és el Mig Ironman, més tenint en compte la calor que va haver de patir.