Valuós empat del CFS Dianense-Rte Mena davant el líder Elx Dream (1-1)

07 de novembre de 2017 - 05: 58

La jornada 4 del campionat de Lliga de Primera Regional va deixar un valuós empat entre el líder del grup Elx Dream i el CFS Dianense-Rte Mena (1-1). Un repartiment de punts que provoca que les posicions al cap de la classificació es comprimeixin. Els deniers són a la tercera plaça a dos punts dels il·licitans.

Els nois de Luismi Bonet es van trobar davant un conjunt local molt fort i intens. Tot i això, les millors ocasions van ser per als visitants, encara que van ser incapaços de materialitzar-les. En la seua primera aproximació a la porteria de Sergi, els il·licitans es van avançar al marcador, amb un gol de Rubén.

Res va canviar pel gol encaixat, els blavets seguir tenint una major possessió de la pilota davant un rival que va intentar sorprendre'ls a la contra. Els minuts van anar passant, i els deniers malgrat tindre ocasions van seguir amb el punt de mira desviat. Es va arribar al descans amb avantatge local per 1 a 0.

Al vestidor, el tècnic deniera Luismi Bonet va fer veure als seus nois que el partit es podia guanyar, era qüestió de tindre encert en atac i no descuidar-se en defensa. Era vital no cometre errors defensius per evitar que els locals van arribar amb superioritat a la seua porteria.

Empat que va saber a poc

La segona meitat va començar com havia acabat la primera, amb domini visitant, però sense encert en la rematada. El gol de l'empat va arribar després una pilota llarga de Pauet, que va produir una confusió entre un defensor local i el seu porter, fent que el jugador fiqués en pròpia porta.

A falta d'un minut, Carlos Ruiz va ser expulsat per doble groga, havent de defensar els deniers en inferioritat numèrica. I a pocs segons per al final, Igor va recuperar una pilota i es va plantar sol davant el porter il·licità que va saber aguantar i va evitar el gol que hagués donat la victòria als de Luismi Bonet.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb un empat a un que va saber a poc a l'expedició deniera que van veure que havia estat superiors al seu rival però que tornaven a casa sense els tres punts.

L'equip dianense rep aquest diumenge al CD Sporteng FS la Nucia, en un xoc que es jugarà al pavelló municipal a les 17 hores.