Un gol de Faye li va valer al CD. Dénia per guanyar l'Alcoià B (1-0)

02 de desembre de 2013 - 00: 00

El CD. Dénia va sumar tres punts molt valuosos en guanyar per 1 a 0 l'Alcoià B, tant aconseguit per Faye en temps d'afegit. Els deniers van merèixer el triomf ja que van ser els que més van exposar per guanyar. Gràcies a aquest triomf el CD. Dénia seguix compartint el liderat al grup III de Preferent.

La pluja i sobretot, el fort vent va evitar que els dos equips pogueren oferir un bon partit sobre el rectangle de joc del Diego Mena. Els deniers van eixir molt fort i en el primer minut a punt van estar d'inaugural el marcador. Una sèrie de rebutjos va acabar amb un clar enderrocament de Cristian quan es disposava a rematar. L'afició deniera va demanar penal, que el col·legiat no va assenyalar.

Amb el pas dels minuts, les forces es van anar anivellant, el CD. Dénia va entrar en una fase de joc insuls gairebé sense arribades a l'àrea de l'Alcoyano B. Al descans es va arribar amb el marcador inicial.

La segona meitat, va començar amb una bona jugada de la davantera alcoyanista, en la qual Raulet va rematar estavellant la pilota al pal de la porteria deniera. La rèplica deniera va arribar amb una bona internada de Faye que va creuar en excés la pilota davant la eixida de Marc.

El segon avís de l'Alcoià B, va arribar en un xut de Raulet, que Maxi va aturar. L'equip que dirigeix Jesús Moratal es va tirar a l'atac i va posar setge a la porteria alcoyanista. Les ocasions es van anar succeint però el gol no arribava.

Va ser en temps d'afegit quan Faye va encertar amb un fort xut dins de l'àrea a marcar el gol. Un gol molt celebrat a la grada per un públic que va aguantar el fred i la pluja per veure guanyar al seu equip.

CD Dénia: Maxi, Nico, Àlex, Cristian, Gervasio, Heredia (Marc, 93 '), Panucci, Ferran, Ismael (Armando, 76'), Micha

el (Joel, 90 ') i Faye.

CD Alcoià B: Marc, Botella, Víctor, Cano, Trenzano, Antolí, Àngel (Raulet, 35 '), Pau (Kiko, 65'), Kevin, Ramis (Àlex, 82 ') i Raimón (Sergio (68').

Gols: 1-0 (93 ') Faye.

àrbitre; Ramírez Martínez; Va mostrar groga al local Ferran i als visitants; Alex i Kiko.

incidències: Camp Diego Mena amb prou feines 100 aficionats, pluja i molt vent durant tot el partit.