Triomfs per als equips de pàdel del Club Tennis Dénia

14 de febrer de 2018 - 00: 01

El cap de setmana ha estat molt propici pel que fa a resultats es refereix per als equips femení i masculí de pàdel del Club Tennis Dénia, Tots dos van aconseguir vèncer a la primera jornada del Campionat autonòmic per equips de 3ª Divisió.

L'equip femení va aconseguir vèncer per 2 a 1 al Club Tennis Pego, tot i la derrota soferta per la parella formada per Meli Kearley i Inma Álvarez, que van caure per 1 / 6 i 5 / 7 davant Paula Torres i Josefa Sendra. Per la seua banda, Ali Fernández i Cati Roselló van aconseguir el primer punt després de vèncer a Carmen Rivera i Santi Cabrera, per 7 / 5 i 6 / 2. El punt de la victòria ho van aconseguir Almudena Millán i Marisa Díaz després de guanyar a Maya Sendra i Amparo Mengual, per 7 / 5 i 6 / 2.

L'equip masculí va disputar el seu primer partit a casa contra el Club Tennis Xàbia guanyant per 3 a 0. Javier Serer i Javi Martinez van guanyar per 6 / 2 i 6 / 2 a Javier Berenguer i Vicente Doll. Per la seua banda el duo format per Juanjo López i Luis Sanchis van guanyar a Manu Cholbi i Jaime Aguilar, per 6 / 2 i 6 / 2. El tercer punt ho van aconseguir Tico Devesa i David Fernández després imposar-se a Jordi Santillán i Francisco Major en un disputat partit per 5 / 7, 6 / 2 i 6 / 2.

Manuel Sala, subcampió benjamí 1ª Fase Circuit Mediterrani

Manuel Sala, jugador de l'escola de competició del Club Tennis Dénia ha estat subcampió en categoria benjamí de la 1ª Fase del circuit Mediterrani celebrada al SportClub Alacant, després de caure a la final contra el cap de sèrie nº 1, Hugo Tomàs. El també jugador de l'escola de competició, Hugo Fonts també va realitzar un bon torneig després d'arribar a quarts de final en categoria infantil.