Triomfs de Miguel Molines i Neus Ramos a Bellreguard

24 d'agost de 2016 - 13: 00

Els jugadors de l'equip de competició del Club Tennis Dénia seguixen collint triomfs allà per on van a disputar tornejos en aquesta època estival.

Miguel Molines i Neus Rams van ser campions en la categoria aleví i cadet, respectivament, del torneig Tecnifibre celebrat a les pistes del Club Tennis Bellreguard.

Miguel Molines costat de Pablo Soler

Miguel Molines va aconseguir arribar a la final després de guanyar en semifinals al cap de sèrie número 3 del torneig Alberto Altur, per 6 / 1 i 6 / 4. A la final es va enfrontar al segon cap de sèrie Pablo Soler, guanyant per un còmode 6 / 0 6 / 0.

Neus Ramos va guanyar en segona ronda al capdavant de sèrie un de l'torneig, Inma Ramon, per 6 / 2 i 6 / 4. En tercera ronda es va desfer del cap de sèrie número quatre Elia García, per 7 / 6 i 6 / 1. A la gran final es va mesurar a Ana Mestre, segona cap de sèrie, a la qual va vèncer després d'un gran partit per 6 / 3, 4 / 6 i 6 / 1.