Triomfs de Mayca Sala i Óscar Fornés a la 'Milla Urbana' de la Vila

07 2017 abril - 00: 00

Un cop més l'atleta deniera, Mayca Sala, Va evidenciar que la prova de la milla és una de les seues favorites. La distància és molt apropiada a les seues característiques com a atleta tal com es va demostrar en la "Milla Urbana de la Vila"On va ser la vencedora absoluta.

Amb un preciós recorregut junt al passeig marítim de la platja del matí va acompanyar els participants. A aquest gran dia es va unir la calor del un públic entregat al màxim amb tots els participants. Hi va haver un gran ambient que els atletes van agrair donant tot el seu esforç.

L'atleta del Club Atletisme Baleària va ser la primera de les dones en creuar la línia de meta. El seu registre va ser de 6 minuts i 39 segons, la segona més ràpida va ser, Alba Saragossa, amb un temps de 7 minuts i 21 segons i la tercenera en entrar a meta va ser, Esther Carpena, amb un temps de 7 minuts i 41 segons.

En categoria júnior, el vencedor va ser l'atleta, Óscar Fornés, pertanyent al Club Atletisme Baleària, Que entrena sota la supervisió de Franc Beneyto.