Triomfs dels dos juvenils del CD. Dénia

19 d'octubre de 2014 - 00: 00

Bona jornada per als equips juvenils del CD. Dénia ja que van saldar les seues trobades fora de casa amb dues victòries.

Molt ordre en el CD. Dénia Juvenil A

El CD. Dénia Juvenil A, que dirigeix Paco Molina es va portar els tres punts de la seua visita al camp del Pla de la Vila Joiosa a imposar-se per 1 a 3 a l'CF. Vila Joiosa. Va ser un partit controlat molt bé pels deniers que es van avançar en el marcador amb un gol de Nacho en el minut 33.

Un gol que va desarborar als locals que van estar tocats durant diversos minuts. Això ho van aprofitar els deniers per marcar el segon gol en el minut 39 obra d'Sirerol. Amb el 0 a 2 es va arribar al descans.

A la segona meitat, els locals van intentar escurçar el marcador, però va ser el conjunt deniera qui va anotar el 0 a 3 amb un gol d'Adrián, al minut 66 que va deixar sentenciat el xoc. El CF. Vila Joiosa va marcar el gol de l'honor en el minut 76, però els deniers tot i jugar en inferioritat numèrica per l'expulsió de Sergi no van passar dificultats i van acabar guanyant per 1 a 3.

Nando Bolida donant ordres als seus jugadors

Sensacional victòria l'aconseguida pel CD. Dénia Juvenil B davant la Nucia CF en el xoc que es va disputar al camp "Camilo Cano" de la localitat de la Marina Baixa, a què va vèncer per 0 a 2. Un xoc que va començar molt bé per als deniers que van aconseguir avançar-se al marcador al minut 9 amb un gol de Lucas.

Aquest tant els va donar molta confiança als xavals que dirigeix Nando Boluda, Que nou minuts més tard van anotar el segon gol, obra de Franco. Amb el 0 a 2 es va arribar al descans.

A la segona meitat, l'equip local es va poder ficar en el partit, en disposar d'un penal, però el porter denier, Guerri va aconseguir aturar-lo. Això va suposar un cop moral per als locals, mentre que li va donar molta moral als deniers, que van sumar tres punts molt importants amb el triomf final de 0 a 2.