Triomfs amb emoció per als equips juniors del Dénia Bàsquet

03 de febrer de 2015 - 00: 00

L'equip Júnior Femení del Dénia Basquet que dirigeixen Vicente Barceló i Manu Pastor va iniciar la segona fase de la lliga amb un ajustat triomf al pavelló Joan Fuster davant el CB. Joventut Xàbia al que va vèncer per 38 a 36.

Defensa d'un tret del Dénia Bàsquet

El triomf que té valor en si mateix per ser la primera victòria aconseguida aquesta temporada, reforça l'ànim de l'equip ja que el seu rival li havia derrotat en les dues ocasions en què es van enfrontar a la primera fase de la competició.

Cal recordar que la major part de la plantilla d'aquest Júnior Femení del Dénia Bàsquet és realment Cadet comptant només amb dues jugadores de l'edat com són Oriana Amaral i Ainoa Martín.

La progressió de les jugadores en conseqüència està sent positiva i de ben segur que seguirà en augment en el transcurs d'aquesta segona fase de la lliga enquadrades en la categoria 1º zonal.

Emoció en el triomf del júnior masculí

Els nois júniors es van imposar en un final d'infart al CB. Escolàpies de València per 68 a 67, en el duel de la lliga Júnior de màxim nivell autonòmic que es va jugar al pavelló Joan Fuster.

Juan Luis Pérez amb els seus nois

L'equip visitant va dominar l'inici de la trobada en dificultar molt el joc local per mitjà d'una excel·lent defensa pressionant a tota pista (12-17). L'avantatge va anar en augment al llarg del segon quart amenaçant amb la ruptura definitiva del marcador al distanciar-se del 14-23 inicial al 19-34 que assenyalava poc abans del descans.

La reacció dels locals va arribar en un gran tercer quart. L'equip va trobar la manera de superar la defensa de pressió posada pel seu rival i amb això va començar a imposar la seua superioritat física en la trobada retallant de mica en mica les diferències.

A set minuts del final del partit el Dénia Bàsquet va entrar de ple en la lluita pel partit (49-55) tot i la gran resistència del seu combatiu rival. Amb paciència i intensitat es va seguir lluitant fins que a falta d'55 segons per a la conclusió es fregava per fi la proesa de capgirar el resultat (65-67).

Quan quedaven 34 segons per al final Nacho Ots aprofitava dos tirs lliures per empatar el partit (67-67).
En l'atac següent els valencians per contra van fallar dos tirs lliures de què van disposar a 14 segons donant així totes les opcions als dianeneses per aconseguir la victòria.

Amb cinc segons per al final, de nou, Nacho Ots va anar a la línia de tirs lliures aprofitant el seu primer tir i fallant el segon amb el que la victòria quedava segellada (68-67) més quan el rebot ofensiu el va capturar Richard Sturgess.

Gran victòria dels xavals que dirigeix Juan Luis Pérez que han sabut créixer en la competició des del seu inici tot i els resultats i dels múltiples problemes de lesions arrossegades.