Tristesa per la derrota del CD. Dénia a Benigànim 5 a 3

18 de maig de 2014 - 00: 37

Els aficionats deniers que es van desplaçar fins al camp municipal de Benigànim van tornar amb la tristesa en els seus rostres per la derrota del CD. Dénia per 5 a 3. Va ser un partit estrany amb una part per a cada equip.

Faye marca el primer gol del CD

La trobada va començar amb domini dels locals que al minut 9 van tindre la primera ocasió, que va desbaratar Maxi en un mà a mà amb un rival. Al minut 11 el Benigànim es va avançar al marcador amb un gol d'Antonio que es va avançar a l'acció dels defenses.

Al minut 16 de nou mà a mà de Maxi amb Mateu, aquest regateja al porter denier i el seu xut l'treu Ferrán a la línia de gol. Aquesta jugada va despertar al CD. Dénia que al minut 18, marca el gol de l'empat en una falta lateral que va rematar Faye.

Quatre minuts més tard va arribar el 1 a 2, una altra vegada Faye va disparar i va batre a Cristian. Els homes de Jesús Moratal van controlar el joc, però en el minut 27, Mateu va veure avançat a Maxi i va col·locar la pilota a l'escaire, va ser l'empat a dos.

Al minut 43 Faye es va internar a l'àrea sent enderrocat per Bas, l'àrbitre va cobrar pena màxima que va transformar Gervasio al 2 a 3. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la represa, l'equip local va eixir pressionant i va arribar el gol de l'empat al minut 53 un córner va ser rematat per Campos al primer pal de cap, significant el gol de la igualada.

Al minut 61 va arribar la jugada més polèmica del xoc, Maxi en la seua eixida sembla que no toca al davanter local, però l'assistent de banda li marca penal al col·legiat. El va executar Kevin marcat el 4 a 3.

Aquest tant va acabar per desconnectar al CD. Dénia del partit. L'equip va desaparèixer del camp i van acusar molt el tant del seu rival. No hi va haver forces per alçar-se i van ser els locals els que van sentenciar marcant per mediació de Mateu el 5 a 3 al minut 83.

Al final del xoc alegria en els locals que s'asseguren la promoció d'ascens i els deniers han d'esperar al que passi al Contestà-Massanassa que es disputa aquesta vesprada.

Benigànim: Cristian, Bas, Campos, Salva, Rodó, Fonts (Andrés) 88', Kevin, Mateu (Juanlu) 90', Antonio (Alberto) 83', Rafa i Muñoz (Selu) 51.

CD. Dénia: Maxi, Ferran, Paco, Cristian, Gervasi, Heredia, Panucci (Falle) 75', Brian (Abou) 32', Morelló, Michael (Ricky) 83'y Faye.

Gols: 1-0 Mto. 11 Antoni. 1-1 Mto.18 Faye. 1-2 Mto.22 Faye. 2-2 Mto. 27 Mateu. 2-3. Mto. 43. Gervasio (Penalty). 3-3 Mto.53 Camps. 4-3 Mto. 61 Kevin (penal) i 5-3 Mto. 83 Mateu.

Àrbitre: Saez Vicó Va mostrar groga als locals; Bas, Muñoz i Alberto i als visitants, Brian, Ferran, Cristian, Heredia, va expulsar de la banqueta a Carlos Ribes ia Pepe Carpi.