Tres atletes del Club de Atletisme Baleària Diàium es classifiquen en el campionat d'Espanya sub 16

22 de juliol de 2021 - 10: 21

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Lleida el campionat d'Espanya sub 16. De l'CA Baleària Dianium es van classificar 3 atletes, que han acudit a la competició acompanyats dels seus entrenadors Aina Fornés, Miquel castell i Cèsar Bas.

Damia Puigcerver Llorens i Pablo Negre Smedema van participar en el octatló, la prova combinada per als nois sub 16. Damià va millorar la seua marca personal i es va quedar a un pas de podi; va quedar 4t amb 4.495 punts. Pablo va fer també molt bon concurs, i va quedar 10è amb 4.129 punts.

Erika Miralles va participar en 100 m. tancs quedant 7a en la seua semifinal, amb un temps de 17.08. Un resultat que té molt de mèrit, ja que és el primer any de la categoria.