Treballat triomf del CFS Mar Dénia davant un rival complicat com va ser el Serelles FS Alcoi (5-2)

25 de març de 2019 - 08: 10

El CFS Mar Dénia suma i seguix en el seu camí triomfal cap a la consecució del títol de campió de lliga del grup XV de Tercera Divisió de Futbol Sala, després de guanyar el Serelles FS per 5 a 2.

Els deniers van tornar a oferir un gran partit a una afició que va tornar a omplir la grada del pavelló municipal de Dénia amb una victòria que no va resultar senzilla. Els locals van eixir un poc tenallats per la responsabilitat que ara tenen, ja que no existia marge d'error. Les seues possibilitats de lluitar pel liderat passaven per no veure sorpresos en aquesta trobada. Els dubtes en el joc local van permetre que els visitants van arribar en algunes ocasions amb molt perill a la porteria defensada per un encertat César.

Els nervis es van deixar anar en els jugadors locals en el minut 3, quan Juanjo va enganxar un fort xut des de fora de l'àrea que va sorprendre el porter local.

El conjunt alcoià va esperar al seu camp per llançar ràpides contres. Es van generar ocasions a les dues porteries però van ser els locals els que van disposar de les millors ocasions. Al minut 9, Alex Pla va anotar el 2-0 i en el 15 Blai va ampliar l'avantatge deniera a l'aconseguir el 3-0 amb el qual es va arribar al descans del partit.

La segona part va ser diferent. El Serelles FS Alcoi va pujar la seua línia de pressió i la intensitat dels seus jugadors a la recerca de la remuntada. Premi a la seua valentia van aconseguir en el minut 21 el seu primer gol, obra de David García. Un gol que va arribar després d'una fallada defensiva que va suposar el 3-1.

Els visitants van jugar els seus millors minuts, ofegant la eixida del joc als locals, que no van trobar la manera de donar un bon tracte al esfèric, cometent massa errors. La lesió d'un jugador visitant va suposar que el joc estigués molt de temps aturat, i això li va venir molt bé als deniers que van trencar el ritme imposat pels visitants.

Al minut 26, Alex Pla va rebre una passada llarga, anotant el 4-1 després de salvar per alt la eixida del porter. El partit estava sent molt físic i les rotacions de banqueta van ser contínues. A falta de 8 minuts el tècnic visitant va arriscar en col·locar en pista porter jugador i aconseguint al minut 36 marcar el 4-2, per mediació de David Ugeda. El conjunt visitant es va bolcar sobre la porteria deniera a la recerca de la remuntada, però no exempt de risc, encara que en aquesta ocasió, després de robar la pilota els jugadors locals, no van encertar amb la porteria rival.

Al minut 38 i fruit del risc de jugar amb porter jugador, va ser expulsat el jugador alcoià David García per doble groga, la primera per impedir la sacada del porter i la segona per agafar de la samarreta a Juanjo després d'un robatori de pilota. L'equip dianense va aprofitar la superioritat i després d'una bona elaboració Fran Vives va aconseguir el 5-2 amb què es va arribar al final del partit.

Amb aquesta victòria i després dels resultats de la jornada el CFS Mar Dénia continua ocupant el segon lloc en la classificació, a dos punts del líder Irefrank Elx i amb cinc d'avantatge sobre el Ye Faky de Cocentaina.
La propera jornada l'equip dianense viatjarà fins a la localitat d'Elx per enfrontar-se amb el líder, en el que serà el partit de la temporada, ja que a falta de sis jornades per al final, una victòria els col·locaria líders, mentre que una derrota els deixaria a cinc punts del liderat.