Taules en el derbi de la comunitat

08 de març de 2021 - 10: 55

Vibrant partit el viscut en el matí de dissabte, entre els dos conjunts valencians enquadrats en el grup 3 de la segona divisió B, el FS Sogorb i el CFS Mar Dénia, amb tres punts de molt valor en joc, donat que a punt de finalitzar la primera fase, el conjunt local lluita per ficar-se entre els quatre primers i el conjunt denier per aconseguir els màxims punts possibles de cara a la següent fase.

Des del xiulet inicial, tots dos conjunts van eixir molt endollats i no van trigar a arribar les primeres ocasions. Jaén disposava d'un un contra un davant el porter que sortia alt per poc, però un minut després, al minut 6, el conjunt local llançava una ràpida contra per banda i, després de driblar el defensa, marcava el 1-0 de fort tir a la vora de l'àrea. S'obria el marcador i tots dos conjunts seguien lluitant pel control de la pilota, el conjunt local més amb joc sobre el pivot i el Mar Dénia amb el seu característic joc de 4.

Al minut 11, la parella arbitral assenyalava una clara manca a la vora de l'àrea sobre Omar, que Juanjo intel·ligentment materialitzava de tir directe a l'veure com la defensa s'obria per cobrir l'entrada de Curro i Ferran, posant l'1-1 al marcador . Tres minuts després Ferran treia un córner i novament Juanjo de fort xut exterior feia el 1-2. Encara que durava poc l'alegria, ja que en el mateix minut, després d'un atac per banda esquerra, arribava el 2-2 de fort de puntera a la vora de l'àrea. Amb el resultat de dos iguals s'arribava a la mitja part de el partit.

La segona part no podia començar pitjor, ja que en la primera jugada una pilota llarga a l'pivot el resolia en semierror, disparant suaument sense que Sergi arribés a aturar-, tornant a donar avantatge als locals 3-2.

Tocava tornar a buscar la remuntada. Les ocasions seguien repetint una i altra vegada en les dues porteries. Al minut 30, després d'una bona passada a David García dins de l'àrea, aquest es regirava entre tres contraris i anotava el 3-3.

Restaven 10 minuts i tot quedava com a el principi. Sense treva, els dos conjunts desplegaven totes les seues armes a la recerca de la victòria i era el conjunt local qui en el minut 36, després d'interceptar un mal rebuig defensiu, aconseguia anotar el 4-3.

El Mar Dénia, sol·licitava temps mort i posava en pista porter jugador a la recerca de la igualada. Aconseguia tancar el conjunt local en la seua àrea, però sense sort de cara a gol. Fins que a falta de tres segons per al final Juanjo ficava una pilota a centre de l'àrea que Edu Romany tocava i anotava el 4-4 definitiu amb el qual concloïa el partit.

Punt important que trenca una mala ratxa negativa, tot i que no deixa content a el conjunt deniera que veu com li costa moltíssim anotar gols i, en xicotets errades defensives, els seus rivals aconseguixen anotar fàcilment.

Dissabte que ve, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a les 18:00 hores a l'Salou FS, en el que serà l'últim partit de la primera fase.