Silvia Bordes ocupa el lloc 36 en la classificació nacional absoluta

09 de novembre de 2016 - 05: 00

La tennista deniera, Silvia Bordes, S'ha situat en el lloc 36 de la classificació nacional absoluta que emet la Reial Federació Espanyola de Tennis. Una cosa que demostra la notable millora experimentada per la jove jugadora en l'última temporada.

Bona mostra del bon nivell que ara té va ser la seua actuació en el Campionat Absolut Femení de la Comunitat Valenciana jugat la setmana passada, a les instal·lacions del Club Tennis Almoradi. Silvia va arribar a les semifinals caient davant el cap de sèrie número u, María Martínez per 6 / 1 i 6 / 2. La deniera va derrotar a Anna Shepita en segona ronda ja la tercera cap de sèrie del campionat, Blanca Puig a quarts.

Silvia Bordes donant un cop de dreta

Aquesta setmana, Silvia està disputant l'ITF 10000 $, que se celebra al Club de Tennis Vinaròs, on ha aconseguit passar la fase prèvia després de derrotar a la francesa, Casa Cerezo, per 6 / 2 i 6 / 0. En la següent trobada va vèncer a la cap de sèrie 2 i actual 1124 mundial, l'espanyola, Almudena Sanz-Llaneza, per 7 / 6 i 7 / 6, en el partit de classificació va aconseguir vèncer la russa, Alysa Axyanova, per 6 / 1 i 6 / 2.

Hui disputarà el quadre final on s'enfrontarà a l'espanyola, Julia Payola, actual 891 mundial. Una jugadorea ja coneguda per la Sílvia, ja que al costat d'ella va aconseguir ser subcampiona d'Espanya júnior en dobles.

D'altra banda la jove promesa del Club Tennis Dénia, Andrea Rodó, Ha estat campiona en categoria infantil del la 1ª Fase del Circuit Alacantí celebrat al Club de Tennis Tir de Colom. Andrea va guanyar a la final a Noelia Lorca, jugadora del Club de Camp Múrcia, per 6 / 2 i 7 / 5.