Sergio Aranda i Encarna Cardona vencedors de l'I Infern Trail

04 de març de 2015 - 00: 00

Sergio Aranda del CMUMMA i Encarna Cardona, de l' Baleària Tururac Dianium van ser els vencedors del "I Infern Trail".

Sergio Aranda i Rafa Abbott

La primera edició de Infern Trail, va permetre als més de 300 participants de gaudir d'una prova que fa a organització va ser molt ben valorada per tots ells. El recorregut de 39 quilòmetres amb un desnivell de 1.980 metres amb més de 7.000 graons va fer gaudir a uns i patir als altres.

La eixida de donar a les 8 del matí des Orba i la prova va travessar un paratge molt bonic i divertit, on va destacar la part dura dels graons pel Barranc de l`infern. També hi va haver una part on la tècnica va ser important per a travessar la carena del Cavall Verd, el Sanatori de Fontilles i la baixada fins a la línia de meta d'Orba.

Des de l'inici de la cursa, va ser Pedro Martínez, Atleta del Esports Colau qui va prendre el comandament de la mateixa, amb un ritme alt. Però l'empenta per darrere de Sergio Aranda i Rafa Abbott va fer que li cacessin a escassos 4 quilòmetres per a l'arribada a meta. El perfecte relleu entre aquests dos atletes els va permetre treure avantatge a Martínez i plantar-junts en meta. Tots dos van entrar de la mà amb un temps de 3: 50: 15.

Encarna Cardona arribant a meta

En fèmines, la carerra va ser guanyada per Encarna Cardona de l'equip Balearia Tururac Dianium acabant amb un temps de 5: 03: 24, en segona posició va arribar Nicole Zuchini i en tercer lloc Davinia Cardona.