Assegurances Reale es manté al capdavant de la lliga comarcal de futbol sala tot i descansar

19 de desembre de 2013 - 00: 01

La lliga comarcal futbol sala ACYDMA va disputar la jornada tretzena, en ella, els favorits no van fallar i van saldar amb triomfs els seus partits. El líder Assegurances Reale es manté al capdamunt de la classificació tot i no jugar per tindre jornada de descans.

El CD. Teulada va golejar el Rotulart de Beniarbeig per 9 a 1, en un xoc que es va resoldre en la primera meitat. El partit de la jornada el van jugar Hotel Nou Roma i els Poblets, amb triomf per als primers per 6 a 4. Un partit que va tindre alternatives al marcador. Va començar dominant el Nou Roma aconseguint un avantatge de dos gols i posteriorment reacció dels Poblets, que van arribar al descans amb empat a tres. A la segona meitat, l'Hotel Nou Roma es va mostrar més encertat i va ser el vencedor. Un triomf que el situa en el tercer lloc a 5 punts del líder.

El conjunt de Dolç Beu va guanyar a Bernardos per 7 a 2. Maxin Sound d'Ondara no va tindre majors problemes per guanyar al Bar Juaniquito per 2 a 0. Mentre que Lli Roselló va vèncer a Sense Nom per 2 a 0 quallant d'moment una gran temporada. Restaurant la Fontana de Xàbia va ser un altre dels que no va patir per guanyar a S. Les Brisas per 5 a 0.

L'equip de Rafol es va imposar encara amb més problemes dels previstos al conjunt denier d'Ultra Groc per la mínima (2 -1) Després d'aquesta gran victòria els de Ràfol no per d'escalar posicions ja que ha aconseguit guanyar en les sis últimes jornades i ja es troba ocupant la setena plaça.

Qui no aixeca cap és el conjunt d'Assegurances Reale d'Ondara que encara no sap el que és guanyar, va caure en aquesta jornada davant el Rte. Polígon per 7 a 2.

La classificació de golejadors seguix inalterable, amb Jorge Llopis al capdavant amb 21 gols, seguit del seu company d'equip, Raúl Romera amb 19. No cal dir que l'equip més golejador de la lliga és Assegurances Reale.

Ultra Groc va caure per la mínima en la seua visita a Rafol (2-1)