Said Day va ser el vencedor de la I Cursa Solidària contra el càncer del Verger

22 de gener de 2015 - 00: 01

L'atleta Said Day, establert a Dénia va ser el vencedor de la I Cursa Solidària contra el càncer del Verger. Una prova en què hi va haver 1.300 participants repartits en les modalitats de corredors i caminants. Pel que cal significar que els grans triomfadors van ser cada un d'ells que van col·laborar amb una iniciativa totalment solidària.

Said Day al Verger

Said Day va ser el primer dels atletes en creuar la línia de meta amb un registre de 21 minuts i 31 segons. La segona plaça va ser per a Víctor Pérez amb un temps de 21: 50. El tercer en arribar a meta va ser, David Ruiz amb una marca de 21: 59.

En dones la primera va ser Gemma Ibáñez amb un temps de 27: 23, seguida d'Almudena Sánchez amb una marca de 28: 09 i el tercer lloc fye per Christina Mallet el registre va ser de 28: 14.

La prova va tindre un recorregut totalment pla de 6.400 metres per als corredors i de 5.300 per als caminants. La bona temperatura va contribuir a l'èxit de la prova. L'organització va anar a càrrec de l'Associació Pas a Pas del Verger que va comptar amb la inestimable col·laboració de l'ajuntament de la localitat.

Les classificacions de cadascuna de les categories van ser.