Rte. La Sénia primer líder de la lliga de Futbol de Veterans.

08 de setembre de 2014 - 11: 33

Després de la disputa de la primera jornada de la lliga comarcal de futbol Veterans, el conjunt del Rte. La Sénia s'ha col·locat com el primer líder de la competició gràcies al seu triomf davant el Constr. Ricardo Mañas per 4 a 0. Va ser un partit igualat en la seua primera meitat. Avançada la mateixa, un gol dels restauradors els va fer anar-se'n amb avantatge de 1 a 0 al descans. Marcador que van ampliar en la segona amb tres gols més.

Equip Cerveseria Don Pernil

El C. Don Pernil va ser un altre dels equips que va saldar el seu partit davant el Maskotas Xàbia amb una victòria per 3 a 2. Els deniers van sorprendre remodelat equip xabienc, Els dos equips es van dedicar a jugar a futbol però les dues defenses es van imposar a les davanteres en la primera meitat.

A la segona meitat, es van avançar els deniers, encara que poc després va arribar l'empat. Després d'una altra falta directa i un bon contraatac l'equip de Dénia es pusó amb 3-1 en el marcador i els xabiencs només van poder marcar el seu segon gol poc abans de finalitzar el partit.

El CD. Eurolatinos va saldar amb victòria el seu enfrontament davant l'Internacional FC., Per 2 a 3. En un xoc que va resultar molt igualat i que es va resoldre a la recta final. El CD. Xàbia Veterans va ser sorprès al seu feu pel Colombians FC ,. en ser derrotat per 2 a 3. Aquesta trobada va estar ple d'ocasions per les dues formacions.

L'únic empat de la jornada es va donar en el xoc entre l'Ondara Veterans i el Solcasa Dénia, en finalitzar el xoc amb empat a dos al marcador. Resultat just pel que es veu sobre el terreny de joc. El duel calpí va ser per a l'Atlètic Calp que es va imposar al Calp Veterans per 2 a 0. Els dos gols de Miguel Alvado li van donar el triomf al seu equip en una segona meitat on es van mostrar superiors al seu rival.

L'equip campió, Oliva Veterans va començar amb ben píe la lliga en guanyar a Ale Hop per 1 a 3. Després d'una primera meitat igualada, els gols van arribar en la segona part. Els campions van prendre clar avantatge amb el 0 a 2 i malgrat que l'equip de Gata de Gorgos va reduir l'avantatge, immediatament el tercer gol dels olivers van sentenciar el xoc.

El debut de lliga de l'equip novell a la Lliga de futbol veterans, Kamarka Dénia va ser molt positiu amb el seu triomf davant del Verger per 4 a 2. Cal destacar en aquesta trobada els dos gols aconseguits pel jugador del Kamarka Dénia, Óscar Hidalgo.

En Pedreguer es van veure set gols en un xoc que va acabar amb la victòria del DYNAM Comexa davant el Veterans Pedreguer per 3 a 4. Els pedregueros van deixar perdre un avantatge de 3 a 0 amb al fet que es van retirar al descans. Bon debut de lliga així per Dynamo Comexa i un mal gust de boca per als locals que van perdre un partit que aparentment tenien més que controlat.