Rodri Camí va ser el millor Màster 40 a la Sky Límits de Penyagolosa

01 2014 abril - 00: 00

L'atleta deniera, Rodri Camí, Ve de ser el millor en la categoria Màster 40 de la Sky Límits de Penyagolosa. Una prova molt dura que va tindre un recorregut total de 51 quilòmetres dividit en tres segments.

El primer d'18 quilòmetres sobre la bicicleta de muntanya. El segon de 16 quilòmetres de running trail i el tercer 16 quilòmetres de nou de mountabike.

Aquest és un format de prova que va arribar per primera vegada a la Comunitat Valenciana i va servir per unir les localitats castellonenques d'Atzeneta i Vistabella.

El vencedor de la prova va ser, Francesc Palau amb un temps de 3 hores, 32 minuts i 29 segons. La segona plaça va ser per a Iñaki Rubio i la tercera per, Daniel Ramia.

Rodri Camí va entrar a la sisena plaça de la classificació general i el seu temps sota l'arc de la línia de meta va ser de 3 hores, 54 minuts. Un temps que li va donar la victòria en la seua categoria de Màster 40.

L'atleta va comentar al seu entrenador, Franc Beneyto la duresa extrema del circuit, amb rampes brutals en tots els segments. Hi va haver descensos molt ràpids que va obligar a posar bales de palles a l'organització per evitar que els participants es sortissin del circuit.

Un gran resultat i que deixo molt satisfet a aquest atleta i que va servir com a recompensa a l'excel·lent treball que ha fet en els últims mesos en cadascun dels seus entrenaments i que li han aportat uns fruits sensacionals.