Roberto va obrir el camí del triomf del Dénia davant el Vila-real «C» (2-0)

17 de març de 2013 - 16: 12

Dénia-. Maxi, Escobar, Nicolau, Baixauli, Cristian, Víctor Banegas, Roberto, Carlos Ribes (Garrido, Mt 80), Mono, Michael (Juanma Mt 78) i Ferran (Gervasio, Mt 64).

VILLARREAL C-. Richi, Nacho, Álvaro (Diego, Mt 60), Ramon, Gales, Pau (Paco, Mt 72), Iván, Larrea, Joel (Álvaro, Mt 60), Eric i Jean Luc.

Gols-. Mt. 5; 1-0 Roberto. Mt. 45; 2-0 Cristian.

ÀRBITRE: Moltó Egea, va mostrar groga als locals, Baixauli, Michael, Ferran i Roberto.

Camp-. Diego Mena; 300 espectadors.

El golejador denier, Roberto es va encarregar d'obrir el camí del triomf del Dénia davant el Vila-real, al que va vèncer per 2 a 0.

El Dénia no va poder començar de millor manera el partit, ja que quan tot just es portaven 5 minuts de joc, un centre de Michael va ser rematat de cap per Roberto, al fons de les malles del Vila-real.

Un gol que va donar molta tranquil·litat als deniers, davant un Vila-real que no va saber reaccionar. El Dénia va ser qui va mantindre més possessió de pilota, mostrant en tot moment la seua ambició de marcar algun més.

Ho va poder fer en el minut 35 quan Michael no va saber resoldre la clara ocasió de la que va disposar. La seua rematada el va aturar el porter visitant, Richi. En temps de prolongació, qui va encertar va ser Cristian en marcar el segon gol per al Dénia, en una rematada després d'una bona jugada en banda portada per Roberto.

A la segona meitat, el Vila-real no va tindre poder de reacció davant d'un Dénia que va seguir manant en el partit. Li va cedir la pilota al seu rival, però els castellonencs no van crear ni una sola ocasió de perill.

El Dénia va poder haver ampliat més el seu avantatge si els seus jugadors haguessin estat més encertats en les ocasions que van tindre. A la fin el 2 a 0 és fidel reflex del que es va poder veure sobre el rectangle de joc del "Diego Mena".