Ràfol saldar amb victòria el seu partit davant Poblets (5-1)

28 de febrer de 2014 - 00: 00

La vintena tercera jornada de la lliga comarcal futbol sala ACYDMA, Ens va deixar la victòria del Ràfol davant Poblets per 5 a 1, en què va ser partit de la jornada. Un triomf que permet al Ràfol ocupar la setena plaça relegant Poblets a la vuitena.

Una jornada on no van fallar els millors. Assegurances Reale es reafirma com un líder sòlid en vèncer al Maxim Sound per 5 a 0. Va haver-hi equilibri durant la primera part però en la segona la qualitat dels líders va acabar per

El conjunt del, Dolç Beu va suar més del previst per guanyar el Bar Juaniquito per 4 a 2. D'aquesta manera conserva la tercera plaça.

La igualtat va presidir el xoc entre Rotulart i Rei Stock, tot i que el triomf va correspondre al Retolar per 1 a 0. Qui no va tindre problemes per guanyar va ser el CD.Teulada que va vèncer per 7 a 4 al Rte. La Fontana en un duel que va resultar molt desigual.

El partit entre Bar Restaurant Polígon de Dénia i Proyesplac va finalitzar amb empat a quatre gols. Un altre partit que va finalitzar en taules i sense gols va ser el que va enfrontar a Chaparrita i Bernardos.

El segon classificat Hotel Nou Romá i Pintures Groc van descansar aquesta jornada.

El trofeu Pitxitxi l'encapçala el jugador de l'equip Assegurances Reale Jorge Llopis amb 42 Gols.

Els Poblets caure davant Ràfol per 5 a 1