Q fitnnes, Colombians, Peixos Llobell i Estanc El Molí semifinalistes del Torneig de Futbol 7

01 d'agost de 2013 - 12: 30

Els equips de Q fitnnes, Colombians, Peixos Llobell i Estanc El Molí jugaran aquesta mateixa vesprada les semifinals del "I Torneig Diego Mena" de futbol 7 al camp de l'Rodat.

A les 20'15 hores es mesuren, Q. fitnnes i Estanc El Molí. Els primers van aconseguir la seua classificació en guanyar per 1 a 0 al conjunt del Bar Bus. L'únic gol del partit el va marcar Sergi a l'últim minut del xoc.

Per la seua banda, Estanc El Molí va arribar a les semifinals, en vèncer al At. La Tapita per 1 a 0. Va ser un xoc ple de tensió, on l'At. La Tapita no va saber aprofitar la superioritat numèrica que va tindre durant 15 minuts, després de les expulsió de Pintxito per doble groga.

L'altra semifinal es juga a les 21`15 i en ella es veuran les cares; Colombians i Peixos Llobell. El conjunt de Colombians va tindre una trobada més fàcil, i acabo derrotant al MJPCD per 3 a 1 en un xoc que va dominar del principi i fins al final.

Mentre que Peixos Llobell, va haver d'arribar a la pròrroga per doblegar La Cuina de Pepa per 2 1, en un xoc que va resultar molt igualat. va ser La Cuina de Pepa qui va dominar durant gairebé tot el partit, el seu rival va empatar a falta de quatre minuts per al final i en el temps extra va tindre l'encert de marcar un gol.

Es presenten molt emocionants les semifinals del "Torneig Diego Mena"