Prova de foc per al juvenil del CD Dénia a Alboraya

18 de febrer de 2017 - 00: 10

La jornada vintè cinquena del grup VIII de Lliga Nacional Juvenil, ens deixa un atractiu partit en què hi ha molt en joc. Aquesta trobada el disputaran, demà, a les 10: 45 hores al camp municipal de futbol d'Alboraya, l'equip local, Alboraia UD i el CD Dénia. Duel que serà dirigit pel col·legiat, Ramírez Robles.

Aquest xoc és tota una prova de foc per al combinat dirigit per Guillermo Santosjuanes, Ja que es mesura a un rival directe en la lluita per l'ascens a Divisió d'Honor. En l'última jornada els deniers vénen de caure davant el Llevant UD, en un partit on van donar la cara i van tindre una bona actuació. El seu rival va saldar la seua visita a Alcoi amb una victòria aconseguida gràcies al gol marcat per Tawfik a falta de quart minuts per al final.

Els valencians estan situats al quart lloc de la classificació amb 47 punts, sent el primer dels equips que podria ascendir. L'equip de la Marina Alta, és sisè amb 43 punts, tenint per davant l'Alboraia UD i el CF Torre Levante, equips igualats a punts. És a dir, que el CD Dénia necessita puntuar per no despenjar-se d'aquests dos rivals dels quals és a quatre punts.

Cap fred per afrontar aquest duel

El tècnic deniera ha treballat amb els seus homes en la preparació d'aquest partit l'aspecte tàctic, encara que no s'ha oblidat del psicològic. Ha demanat als seus nois que mantinguen el cap fred davant l'ambient hostil que es poden trobar. En el partit d'anada ja hi va haver els seus més i els seus menys amb part de l'afició d'aquest equip. És per això, que no s'espera que la rebuda siga massa cordial.

A les files de conjunt "chufero", que dirigeix ​​Sergio Salgado, amb l'ajuda de tota una llegenda del futbol valencià, Amedeo Carboni, milita el jugador màxim realitzador de la categoria, Tawifk, jugador marroquí, que porta marcats 20 gols. Un home al que en el partit d'anada es va defensar molt bé.

De cara a aquest compromís, es recupera a Quique Sirerol ia Jaime després de complir la seua sanció, tot i que Pato no podrà jugar a l'haver estat sancionat amb un partit per acumulació de cartolines. A les files de l'equip valencià, la baixa per sanció és la de Carles Esteve.