Podis per a diversos atletes del CA Baleària Dianium a la Milla de Moraira

01 d'agost de 2019 - 12: 26

Una de les proves atlètiques que se celebren durant l'estiu que compta amb una gran tradició és la Milla Urbana de Moraira. Aquest any va complir la seua XVI edició dins l'ambient festiu que sempre donen tots els participants.

En aquesta edició cal ressaltar el gran paper que van realitzar els atletes del Club Atletisme Baleària Dianium, aconseguint pujar al podi diversos d'ells. En la categoria sènior es va tornar a reeditar el duel que Miquel Piera i Youssef Ahatach. El guanyador en aquesta categoria va ser l'atleta d'Orba, Piera, amb una marca de 4.28. La segona plaça va ser per a, Victor Botella, amb un registre de 4.34. El tercer va ser Youssef Ahatach, del Baleària, Amb un temps de 4.35. També destacar la gran cursa realitzada pel denier Fran López, que va ser quart amb una marca de 4.40.

En la categoria juvenil el millor va ser Joan Puigcerver, el CA Baleària Dianium, que va realitzar una marca de 4.53 El seu germà Damià, en la categoria infantil, va sumar un segon lloc amb un temps de 6-04. Mentre que en alevins, Erika Miralles va ser tercera amb una marca de 5.21.

En la categoria sènior femenina la guanyadora va ser Benita Breiter, atleta que va tornar pels seus furs i va aconseguir un triomf més que merescut. El seu temps en meta va ser de 5.57, per davant de Maria Martínez del Yeclano, amb una marca de 6.20, i de Marta Martínez, del mateix club murcià, que va realitzar 6.27. Cal destacar la quarta plaça de Clara Gutiérrez que va realitzar un temps de 6.30.