Podi per Youssef Ahatach i Carlos Hereu a la 'VIII Milla Urbana de Sagunt'

10 de novembre de 2017 - 05: 56

Gran actuació dels tres atletes del Club Atletisme Baleària Dianium, que van estar participant en la "VIII Milla Urbana de Sagunt". Dos d'ells, Youssef Ahatach i Carlos Hereu van aconseguir pujar al podi en la categoria sènior. Youssef va ser segon amb un temps de 4: 52, mentre que Carlos Hereu va ser tercer amb una marca de 4: 53. En la categoria júnior, Óscar Fornés, va entrar en meta en cinquena posició amb una marca de 5: 58.

La prova organitzada per la regidoria d'esports d'aquest municipi en col·laboració amb la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana. La cursa amb un traçat homologat de 1.609 metres, va comptar amb una àmplia participació ja que van prendre part atletes de totes les categories, des de prebenjamins fins a veterans, sent una prova vàlida per al campionat autonòmic absolut.

La cursa reina es va celebrar sota unes incòmodes condicions, ja que va bufar un vent molt molest, que en certs llocs el van tindre en contra els atletes. Els 1.609 metres van ser dividits en 4 voltes sobre el mateix circuit, això va fer que el traçat fos molt exigent per als participants, ja que en cada canviar de sentit van haver de posar molta força perquè el ritme no es trenqués.

Mitja Marató Ciutat de Gandia

El club denier també tindre participació a la "Mitja Marató Ciutat de Gandia", Una de les proves més importants del calendari de curses populars de la Comunitat Valenciana. Aquesta és una carrera homologada per la Federació Espanyola d'Atletisme, amb 21.097 metres, amb un traçat pla i urbà. Transcorre per la zona marítima de la ciutat molt a prop del mar i d'la imponent platja de Gandia. Una altra part del recorregut travessa paratges de la marjal d'Gandia i pel casc històric del municipi.

En aquesta cursa el millor del Club Atletisme Baleària Dianium va ser, José Miguel Navarro que va realitzar una marca de 1: 33.52. També van estar competint; José Manuel Marco (1: 33.52), Francisco Moreno (1: 37.45), Gustavo Crespo (1: 38.41 i Pep Ibáñez (2: 08.53)