Plata i bronze per al Real Club Nàutic Dénia a Almeria

05 de novembre de 2019 - 12: 02

El Reial Club Nàutic Dénia ha viatjat a Almeria aquest cap de setmana per participar en el II Trofeu Sol de Portocarrero organitzat pel Club de Mar Almeria. El club denier ha aconseguit una plata i un bronze en aquesta competició en què van participar més de 150 Optimist.

El regatista del RCND Eduardo Reyes ha aconseguit la segona posició en la categoria sub 13 masculí, acabant com a sisè classificat a la general. La regatista deniera Carlota Gómez, ha aconseguit el bronze en la categoria sub 13 femenina. Nando Puig, per la seua banda, va finalitzar la regata en la setena posició de la general.

El Reial Club Nàutic Dénia també va acudir a aquesta competició amb Carla Ivars, Nicolás Gómez, Arnau Muñoz, Julián Pérez i Vicente Fernández.

A la regata, prevista per realitzar-se des de divendres 1 de novembre fins al diumenge 3 de novembre, tan sols va resultar possible realitzar una prova el divendres, ja que les extremes condicions climatològiques de dissabte i diumenge van impedir la realització de la resta de proves.

Jaime Portolés, President del Reial Club Nàutic Dénia, ha felicitat els regatistes deniers per la seua actuació en aquesta regata, que ha resultat ideal per a mesurar forces amb els regatistes andalusos, murcians i els clubs de la Comunitat Valenciana.