Pepelu García va ser el timó d'Espanya davant Eslovàquia

30 d'octubre de 2014 - 08: 44

El jugador deniera, pepelu García, un cop més va ser el timó de la Selecció Espanyola Sub 17 en el partit que el va enfrontar a Eslovàquia. Els espanyols es van imposar per 1 a 3. Aquest va ser la trobada que va tancar el minitorneo que els xavals que dirigeix ​​Santi Dénia han disputat a Eslovàquia.

Onze d'Espanya davant Eslovàquia.

A la foto, l'onze inicial que va posar Santi Dénia, Pepelu, va portar el dorsal 14 i és el segon de píe per la dreta. La Selecció espanyola Sub-17 va acabar la fase de classificació de la millor manera possible derrotant a Eslovàquia, certificant així el seu bitllet com a primer de grup per a la Ronda Elit. Els rivals en aquest torneig que dóna el passi a l'Europeu de Bulgària quedaran definits en el sorteig del dia 3 de desembre a Nyon (Suïssa).

El partit que es va jugar amb només cinc graus de temperatura, va influir en els espanyols que van eixir molt freds al camp. Els eslovacs més centrdos van aconseguir avançar-se al marcador. Amb el pas dels minuts, i amb Pepelu com a jugador que va donar equilibri al centre del camp, els espanyols van començar a dominar el joc.

Al minut 20, el valencià, Villalba va aconseguir el gol de l'empat. Es va arribar al descans amb empat a un. Ja en la segona meitat, van arribar els gols de Villanueva i Arnáiz en tot just tres minuts que van servir per certificar el triomf espanyol.

Espanya ja espera rival a la Ronda Elit per intentar aconseguir el seu bitllet per a Bulgària, Europeu si cap més important gràcies al fet que els sis primers classificats aconseguiran el pas a l'Mundial de categoria, que en 2015 tindrà la seua seu a Xile.

Pepelu ha quallat un gran torneig, va ser titular en el primer partit davant Lituània, en el segon davant Luxemburg va entrar a la segona part i va anotar un gol i davant Eslovàquia, de nou el seleccionador, li va donar la titularitat.