Perruqueria Stilos Ràfol, campió de la Copa d'Acydma després de guanyar a l'H Nou Romá per 4 a 2

14 de juny de 2019 - 12: 43

L'equip de Perruqueria Stilos de Ràfol s'ha proclamat, per quarta vegada en la seua història, campió de la copa de futbol sala de Acydma, A l'imposar-se en la gran final a Hotel Nou Romá de Dénia per 4 gols a 2.

El partit, que es va disputar al pavelló municipal de Dénia, va ser tan intens com vibrant, acontentant així als nombrosos aficionats que es van desplaçar. Una gran final que protagonitzaven aquests dos equips que han fet una magnífica temporada.

Els dos conjunts van afrontar el xoc amb tota la seua artilleria. Van començar amb molt de respecte cap al rival contrari i van estar més atents a no encaixar un gol que a aconseguir avançar-se al marcador.

Durant els primers minuts es van creuar les oportunitats, però sense ser clares per als equips gràcies al seu bon treball en defensa. Fins al minut 8, on la formació de Ràfol va ser la que va perforar la porteria contrària en una gran jugada de contraatac que va culminar Jordi.

Al minut 18, quan més estava apretant el combinat dels perruquers, en un contraatac dels deniers l'àrbitre dictamina mans dins l'àrea i penal a favor de Nou Romá, que no va pujar al marcador després del gran aturada de Jaume.

A prop de la conclusió de la primera part, quan només faltava un minut, una gran jugada molt ben trenada pels deniers, que va concloure amb el gol d'Igor de taló, va suposar l'empat del partit.

Després de la tornada dels vestidors, Stilos va eixir exercint una forta pressió al camp contrari i només van haver d'esperar tres minuts perquè arribés la recompensa. El marcador va pujar amb un segon gol obra de Dario Roda. A partir d'aquest moment, les ocasions es van intercalar en les dues porteries. Els porters van voler ser protagonistes de la trobada i ho van aconseguir, ja que tots dos van realitzar parades de grans mèrits.

Va ser el conjunt de Nou Romá què va anivellar el partit amb un gol d'Alfaro després d'un contraatac. Al minut 20, amb una gran jugada de Jaén des del seu camp, que va deixar asseguts a dos contrincants, va aconseguir cedir la pilota a Dario, el qual es va escapar del seu defensor i amb un gran xut va aconseguir encaixar el tercer gol per als de Ràfol .

Els deniers, veient que el partit se'ls anava de les mans, van apostar per la figura del porter-jugador, però la forta defensa dels visitants i les grans intervencions del seu porter, Jaume, van evitar el gol dels locals.

A falta de 1 minut, els àrbitres van assenyalar la sisena falta de l'equip dianense i Jordi de falta directa i sense barrera logro¡ó el definitiu 4 a 2.

Per arribar a aquesta final, Perruqueria Stilos va haver de sobreposar-se als equips el Racó de David, Mik Mik, la Xara Iconnect. Mentre que el conjunt de Hotel Nou Romà de Dénia va haver de guanyar a Bar Axicotetós, Balearia i Cellers Aguilar d'Ondara.

El millor jugador de la gran final va ser, sens dubte, el porter del conjunt de Perruqueria Stilos, Jaume Torralba, que va fer un partit dels que fan història, parant gairebé tot i aconseguint per al seu equip una seguretat defensiva fins aconseguir l'anhelat títol de campió.

Aquest dissabte a les 20: 45 hores, tindrà lloc el lliurament de trofeus d'aquesta temporada 2018 / 2019. L'acte se celebrarà al Restaurant la Sènia de Dénia ia continuació se servirà un vi d'honor.