Pedro Martínez i Aida Pérez van tindre una destacada actuació en el 'II Infern Trail'

01 de març de 2016 - 00: 00

els deniers Pedro Martínez y Aida Pérez van brillar amb llum pròpia en el "II Infern Trail". Una cursa de muntanya que va tindre un traçat de 43.800 metres amb 1.900 de desnivell positiu. En aquesta edició a la duresa de la cursa es van unir les inclemències meteorològiques, fred, vent, pluja i fins i tot neu a les parts més altes de l'recorregut.

Arribada a meta d'Aran i Martínez

La prova va comptar amb dos protagonistes, el calpí Josuè Aran i el denier, Pedro Martínez. Tots dos corredors van fer junts la cursa fins arribar a Orba on a la recta final es va disputar un intens esprint que va caure del costat d'Aran. El temps del guanyador va ser de 4: 04: 59, el mateix que se li va donar a Pedro Martínez. La tercera plaça va ser per a Daniel Martínez que va entrar en meta amb un registre de 4: 11: 29.

En la categoria femenina hi va haver ple al podi per a les atletes de el Club Atletisme Baleària Dianium ja que va ser vencedora, Patricia López amb un temps de 5:03:43. En segona posició va arribar Aïda Pérez que va realitzar una marca de 5:15:31. En tercera posició va creuar la línia de meta Encarna Cardona amb un temps de 5:37:52.

Van aconseguir completar l'carrera un total de 317 participants que van demostrar el seu amor per la muntanya.