Pedreguer va dominar clarament el partit davant les nenes del Paidos (50-12)

05 de desembre de 2012 - 00: 00

Mal partit el disputat el passat dissabte al poliesporteu de Beniarbeig, en què les jugadores de Paidos es van enfrontar a les segones de la lliga. L'equip de Pedreguer va dominar clarament el xoc tal com va reflectir el marcador final (50-12). Les pedregueras tenen un bloc molt compacte i el bon joc que desenvolupen fan que encara seguixen invictes a la lliga Infantil IR.

Les jugadores visitants únicament van poder aguantar el primer quart, perdent-ho per 4-0. La superioritat de l'equip local en alçada i agressivitat va fer que ràpidament es anessin en el marcador gràcies a una defensa pressionant tota la pista en què van asfixiar a les jugadores deniers.

Sense tindre mes misteri el partit es va arribar a un definitiu 50-12. Aquest cap de setmana l'equip Paidos tindrà jornada de descans.

Per part del CD Paidos van jugar i van anotar: Lluna Pérez (4), Marta Moll (6), Arantxa Martín, Sara Llorens, Mar Baez, Maria Vengut (2), Elsa Llorens, Paula Carrió i Inés Murillo.