Patricia López del CA Dianium Baleària va ser segona a Calp

19 de desembre de 2013 - 00: 00

l'atleta Patricia López pertanyent al CA Baleària Dianium va ser segona en la classificació absoluta de dones en la "9a Mitja Marató Serra d'Oltà" celebrada a Calp.

Una prova que va tindre 20 quilòmetres de recorregut en la modalitat d'atletes amb un desnivell positiu aproximat de 1.020 metres. La cursa va comptar amb una gran participació tant en la modalitat de caminants com d'atletes.
Significar que a aquesta cita van acudir els millors corredors de curses de muntanya de la Comunitat Valenciana.

En categoria masculina; Ignacio Cardona, Emili Sellés, Toño Quilis, Sebas Sánches o Pedro Martínez, Entre d'altres. En dones Myriam Talens o la pròpia Patricia López.
L'alt nivell de participants va fer que es registressin unes excel·lents marques.

El vencedor va ser Ignacio Cardona amb un temps de 1 hora 40 minuts i 59 segons. En categoria femenina la vencedora va ser, Myriam Talens amb un registre de 2 hores, 13 minuts i 41 segons.

En categoria femenina van prendre la eixida 14 participants. Patricia López va aconseguir un meritori segon lloc amb un temps de 2 hores 14 minuts i 4 segons.

Alguns dels deniers que van destacar en la prova van ser; Pedro Martínez del Twinner Esports Colau que acabo en la quarta posició de la categoria absoluta, amb un temps de 1 hora, 46 minuts i 37 segons. Andrés Martí el CA Dianium va ser sisè en la categoria de Veterans amb un registre de 2 hores 1 minut i 31 segons.