Paidos-F. Fernández Lluna intentarà fer-se amb el títol de Copa Federació davant el Racing Novelda

12 de juny de 2019 - 00: 25

L'equip juvenil del Paidos-F. Fernández Lluna intentarà fer-se amb el títol de Copa Federació, en una final en què tindrà com a rival el Racing Novelda.

Els deniers es van classificar en eliminar en semifinals a l'Elx FS. Un corretjós rival que els va plantar cara al partit d'anada, on el xoc va finalitzar amb empat a dos, després d'una trobada carregat d'intensitat i igualtat.

Els il·licitans van alinear davant del conjunt col·legial a jugadors de divisió d'honor, però ni així van aconseguir doblegar un equip que va estar molt centrat. Els de Raúl Gil van aprendre la lliçó de Picassent, evitant tindre minuts ximples que els poguera arruïnar l'eliminatòria.

En el xoc d'anada, disputat al pavelló de Torrellano, els deniers van intentar frenar el joc ofensiu del seu rival. Malgrat això, en un error defensiu dels il·licitans van prendre la iniciativa en el marcador amb el gol de Jacobo als deu minuts de joc. Un gol que no va desarborar el bon ordre deniera a la pista. És per això que els locals van haver de pujar el seu nivell de pressió i això els va propiciar el 2 a 0, amb un gol d'Iván.

Però la reacció deniera no es va fer esperar i dos minuts més tard, Jorge García va aconseguir escurçar les diferències. El gol de l'empat per al Paidos va arribar en la segona meitat per mediació de Javi al minut 44.

D'aquí fins al final del xoc, els locals van intentar desequilibrar el marcador però la bona defensa ho va evitar. Es va arribar al final del partit amb empat a 2, i amb la espases en tot l'alt de cara al partit de tornada.

Dos dies més tard, el pavelló municipal de Dénia va ser l'escenari de la trobada del volta. Malgrat les baixes i estar els jugadors molt tocats, els xavals que dirigeix Raúl Gil van donar el màxim. Javi va posar en avantatge als deniers a l'anotar el primer després passi d'Isaac, i aquest va fer el 2 a 0.

Els il·licitans van reduir distàncies abans del descans. A la segona part, quan més estrenyien els d'Elx, els locals es van tornar a avançar al marcador. Els visitants van seguir apretant i van reduir les distàncies. Faltant 4 minuts, l'entrenador il·licità va optar per arriscar al veure a desavantatge, va posar en pista el porter jugador, però la primera ocasió, Pau va robar una pilota i va aconseguir el 4 a 2 amb el qual es va arribar al fina del xoc.

Un triomf molt festejat per la banqueta del Paidos-. F. Fernández Lluna, ja que havien aconseguit ser a la final de la copa Federació que els enfrontarà al Racing de Novelda, rival amb el qual es van jugar la lliga.