Pau Vera va ser el millor del Gin Running Tonic a la Volta a Peu a La Xara

30 de setembre de 2015 - 00: 00

El Gin Running Tonic Club va participar amb sis atletes en la "XV Volta a Peu a La Xara"Una prova que va comptar amb una participació de prop de 500 atletes en la versió adulta.

Una cursa que va ser dominada clarament pels atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia ja que van aconseguir ficar entre els quatre primers a tres homes. El vencedor de la cursa va ser Moha Younes amb una marca de 23: 07. El segon va ser Sergi Soler del CA Ondara a un sol segon del guanyador i el tercer va ser Youssef Ahatach que va entrar a 22 segons del seu company de club.

Pablo Vera a La Xara

Pablo Vera va ser el millor dels representants del Gin Running Tonic Club, va entrar en el lloc 90 de la general amb un temps de 28: 57. Javier Ivars es va classificar en el lloc 188 amb una marca de 32: 29. Joan Sapena va realitzar un temps de 34: 20 i va quedar en el lloc 238. Roberto Soto ocupació un temps de 34: 57 i es va situar en el lloc 247.

Superant els 35 minuts van estar, Quique Mayans que va entrar en el lloc 254 amb un registre de 35:05 i Juan José López va entrar en el lloc 263 amb un registre de 35:33.