Nou triomf per Andrea Fernández en guanyar el Triatló d'Alacant

17 de maig de 2013 - 00: 00

Andrea Fernández Castelló, triatleta del Multiesport Marina Alta, va ser la vencedora del Triatló d'Alacant a la distància Supersprint. Aquesta prova és la segona del Circuit Triwhite Cup 2013. Una victòria que us permet seguir com a líder d'aquest circuit que consta de sis curses de les quals fins ara se n'han disputat dues, amb triomf de la deniera.

La prova es va celebrar a la moderna zona de la platja de Sant Joan, lloc on va quedar situat al box de bicicletes i el circuit del sector de cursa a píe. El segment de natació ser realitzar a la mateixa platja, mentre que el de ciclisme es va disputar per les grans i clares avingudes que envolten aquesta població costanera.

La prova es va iniciar a les 8`30 del matí, amb la utilització de vestits de neoprè per la temperatura baixa de l'aigua del mar. La distància que van haver de nedar va ser de 350 metres. La eixida es va donar des de la mateixa arena de la platja, havent de arribar nedant a una boia i tornar a la riba. Andrea va emprar un temps de 6 minuts i 57 segons.

El segment ciclista va constar d'un traçat de 10 quilòmetres i la deniera va emprar un temps de 20`33 ". L'últim sector de carrera a píe va tindre una distància de 2.500 metres, per al qual Andrea va marcar un temps de 9` 19 ", aconseguint el millor temps en els tres segments, entre les dones participants.

La deniera va acabar la prova ocupant el dotzè lloc de la classificació general d'un total de 84 participants. La propera cita per a ella, serà aquest dissabte al Triatló de Puçol, on el Multiesport Marina Alta comptarà amb una àmplia representació en ser una prova puntuable per al Campionat Autonòmic i també per a les sèries Nacionals del Campionat d'Espanya de triatló categoria Cadet. Andrea ocupa el tercer lloc de la classificació provisional en aquesta prova on haurà de mesurar-se a les millors triatletes del territori nacional.