Nova victòria del Sènior Femení davant el Joventut Xàbia al Campionat Preferent

06 de febrer de 2023 - 11: 18

L'equip Sènior Femení del Dénia Bàsquet Club va vèncer en la seua darrera trobada davant el Joventut Xàbia al Campionat Preferent. El partit es va disputar a casa, al pavelló Joan Fuster, amb un resultat final de 90-35.

El matx va començar sense prou activitat en defensa, cosa que va permetre que el primer quart fos el més igualat del xoc. N'hi va haver prou que les de Dénia augmentessin la seua concentració perquè les dificultats desapareguessin i no donessin a partir d'aquí cap facilitat a les visitants.

Les diferències van anar creixent de manera gradual a mesura que avançava el matx fins a assolir el resultat final.

La setmana que ve visitaran la pista d'Ondara, equip que va complicar molt la victòria a l'última visita i davant els qui l'equip denier intentarà prolongar la seua imbatibilitat una setmana més.

DBC SUMA Sènior Masculí 1 Nacional

Per la seua banda, el DBC SUMA Sènior Masculí 1 Nacional va derrotar Nou Bàsquet Alcoi al pavelló de Dénia Joan Fuster, amb un resultat de 80-64 i reprenent així el pols de la competició.

Els d'Eduardo Clavero i Pascual Miralles van començar el matx amb molt de ritme, impulsats per la intensitat amb què treballaven en defensa. L'encert des del triple dels visitants els va permetre mantindre la igualtat, guanyant alhora la trobada en interès i qualitat.

L'encert en els darrers atacs i un nou impuls durant el segon període, gràcies al fet que les rotacions de la banqueta van aconseguir mantindre el nivell de joc, van fer que els de Dénia van arribar al descans amb avantatge de deu punts (45-35).

L'equip guardava el millor per a la represa, enllaçant al tercer període alguns dels millors minuts de tota la temporada. L'eficàcia ofensiva i la solidesa amb què van defensar van desbordar completament els d'Alcoi, obrint una bretxa al marcador que va aconseguir els vint-i-dos punts de diferència.

Els visitants no van abaixar els braços en cap moment i van aprofitar la relaxació denier en els últims tres minuts per retallar les diferències, fins a deixar-les als setze punts amb què va finalitzar el matx.

La setmana que ve l'equip tindrà a la pista de Terralfas un nou compromís important de cara a la classificació final del grup. Les diferències en la classificació continuen sent mínimes entre pràcticament tots els equips i un triomf fora de casa podria ser fonamental per assentar-se als llocs que donen accés a les eliminatòries d'ascens a lliga EBA.