Nova derrota per a Dénia Bàsquet davant el CB. Benifaió per 66 a 78

13 de febrer de 2014 - 00: 00

El Dénia Bàsquet collir una nova derrota en el seu pavelló de Joan Fuster, en aquesta ocasió el seu botxí va ser el CB. Benifaió que el va derrotar per 66 a 78. El partit va correspondre a la jornada 17ª de Primera Divisió.

El partit va començar amb intercanvis de cistelles per ambdós bàndols. Els jugadors es van aplicar més en atac que en defensa. Això va provocar que al final del primer quart s'arribés amb un voluminós marcador, de 22 a 27.

En el segon quart, el major equilibri del conjunt valencià, tant en joc interior com exterior, va desarborar als deniers que no van poder frenar el seu atac. Es van intentar diverses defenses però van ser molt ben llegides pels jugadors del Benifaió. Es va arribar al descans amb avantatge visitant per 33 a 45.

A la represa, el Dénia Bàsquet va seguir treballant en defensa amb algunes alternances, però el seu rival superior físicament va saber treure profit de tots els aparellaments. Els deniers van millorar en atac i van guanyar el parcial per 18 a 11.

En l'últim quart hi va haver igualtat en els primers cinc minuts. Però a poc a poc, la major envergadura dels jugadors interiors valencians van acabar per imposar la seua llei dins de la zona deniera.

El partit va acabar amb 66 a 78 una renda excessivament àmplia i que no reflecteix la igualtat que hi va haver en gran part del partit.

Van anotar en aquest partit pel Dénia Bàsquet; Javi Bernabeu (9), Hayzam Lluna (2), David Martos (15), Raúl (2), Jordi (13), Leo Alcanyís (6), Javi G (3), Edu (3), Paco (7), Francesc (6) i Rubén.

Compromís molt difícil el qual li espera al conjunt que dirigeix Luis Suances el dissabte, amb la visita a la pista del líder, CB. Lucentum Alacant.