Nova derrota a casa per al Paidos-F.Fernández

10 2014 abril - 00: 00

La jornada vintè quarta de la Lliga Nacional Juvenil de futbol sala va deixar una nova derrota a casa per al Paidos-F.Fernández aquest cop davant El Pilar València per 2 a 7.

La trobada va ser un més dels que han jugat els col·legials al pavelló municipal de Dénia al llarg d'aquesta temporada. Els locals van saltar a la pista excessivament nerviosos. Els errors es van anar succeint i el domini valencià es va plasmar amb moltes arribades a l'àrea local.

El porter denier, Kevin va tindre molta feina que va solucionar amb encert. Als tres minuts de joc va arribar el primer gol per a El Pilar València. Un gol que deixo molt tocat als col·legials que inexplicablement es van enfonsar. L'equip va demostrar una gran falta de confiança.

Minuts després van arribar dos gols més per als visitants. En tot just quatre minuts el partit es va posar amb un 0 a 3 que es va convertir en una llosa massa pesada per als xavals que dirigeix ​​José García.

Abans d'arribar al descans un nou gol del conjunt valencià va fer que al descans s'arribés amb el partit totalment decidit amb un 0 a 4.

A la eixida del segon temps, l'entrenador col·legial se la va jugar i va començar amb porter jugador. Una tàctica arriscada i que va provocar que en un robatori de la pilota, arribés el cinquè gol dels forans.

A partir d'aquest moment el partit es va tornar boig. el Paidos-F.Fernández va escurçar el marcador però lluny de millorar, de nou va ser El Pilar València qui va tornar a obrir bretxa en el marcador. Al final del xoc el 2 a 7 va reflectir la superioritat valenciana sobre la pista.

A la penúltima jornada de lliga que es disputarà dissabte, el conjunt col·legial es desplaçarà a València per enfrontar-se al CD. Santa Anna. El més positiu per als deniers és que té assegurada la permanència en aquesta categoria per a la propera temporada.