Nova derrota de l'CFS Mar després d'uns 10 minuts finals d'infart

17 de maig de 2021 - 10: 16

Dissabte passat, el CFS Mar Dénia va rebre a l'Cerdanyola FC al Poliesporteu Municipal, en la trobada corresponent a el Grup III de la 2a Divisió B.

Sense cap tipus de treva i amb una forta pressió per tot el camp, els dos equips van plantejar un partit molt físic, on una vegada i una altra s'arribava amb perill a la porteria rival. Les ocasions se succeïen a les dues porteries, però una vegada més va ser el conjunt rival qui en el minut 8 obria el marcador després d'una ràpida contra que suposava el 0-1.

El conjunt denier no es descomponia i seguia arribant amb perill però sense sort de cara a gol, fins que en el minut 12, després d'un servei de banda, Toni Tent marcava de tir exterior el 1-1. Amb el marcador igualat tot va seguir igual i tots dos conjunts posaven a prova una vegada i una altra als porters. A falta de dos minuts per al descans, el tècnic visitant va sorprendre posant en pista porter jugador, i no li va poder eixir millor ja que un minut després aconseguien el 1-2 amb el qual s'arribava a la mitja part.

La segona part començava de la mateixa manera, amb tots dos conjunts a l'atac i als tres minuts era Ferran qui empalmava un fort xut des de la banda i anotava el 2-2 que tornava a posar l'empat al marcador.

Les espases seguien en tot l'alt i el ritme de el partit era frenètic. El Mar Dénia estavellava dues pilotes al pal, però era novament el Cerdanyola qui en el minut 27 anotava el 2-3 després de recollir un rebuig dins de l'àrea.

Les forces començaven a passar factura després del gran desgast físic exigit, però en el minut 29, després d'una falta a la vora de l'àrea, Ferran aconseguia de llançament directe el 3-3. Alegria que no durava molt doncs, un minut després, després d'un ràpid contraatac arribava el 3-4 i dos minuts després el 3-5.

El tècnic local, Javi Arnau, Demanava temps mort i posava en pista porter jugador per intentar canviar la dinàmica, però en aquesta ocasió, amb una fèrria defensa de el quadre català, no va tindre recompensa i en l'últim minut de partit, després d'un robatori al mig camp, arribava el 3 -6 definitiu a porta buida.

Dura derrota per a un CFS Mar Dénia a què les múltiples baixes en aquesta temporada tan diferent comença a passar-li factura, i més tenint en compte que encara resten cinc jornades.

La propera jornada, el conjunt deniera viatjarà fins a Ripollet (Barcelona), on dissabte 22 a les 05:2021 es mesurarà a el conjunt local.