Nou Romá es queda com a líder solitari en guanyar al Bioklimatika per 4 a 3

27 de gener de 2016 - 00: 00

El partit de la jornada de la lliga comarcal ACYDMA, que van disputar Nou Romá i Bio no va defraudar al gran nombre d'aficionats que van omplir les grades de la pista del Poliesporteu.

Equip Nou Romá

La trobada va començar amb Bioklimatika portant el pes del partit i Nou Romá va sorprendre amb una defensa a mitja pista que va buscar robar la pilota i eixir al contraatac. Gràcies a la intensitat defensiva, el conjunt de Nou Romá va sorprendre en dos contres al seu rival i va prendre el comandament en el marcador amb 2 a 0.

A la segona part més del mateix un equip bolcat a l'atac i un altre defensant la renda que havia aconseguit en la primera meitat. La insistència del Bioklimatika va donar els seus fruits i va marcar un gol que va estrènyer el marcador.

Poc li va durar l'alegria ja que després de la sacada d'una falta de nou els hotelers van aconseguir 2 gols de renda. Amb el 3 a 1, l'entrenador de Bioklimatica va optar per arriscar i va posar en pista el porter jugador. Una tàctica que li va permetre retallar les diferencia en anotar el segon gol, però que també va ser arriscada.

El porter del Nou Romá va estar atent i d'un fort xut va aconseguir el quart gol per al seu equip des de la seua pròpia porteria. Ja en l'últim minut Bioklimatika anotaria el seu tercer gol després del llançament d'un doble penal per deixar el marcador en el definitiu 4-3