Notable paper dels equips del Dénia Bàsquet a les competicions IR

16 de novembre de 2017 - 05: 00

La primera fase de les competicions IR per als equips del planter del Dénia Bàsquet han arribat al seu equador amb un paper més que notable dels deniers.

Benjamí

Primer partit de l'equip Benjamin 2009 fora de Dénia, a Calp on van caure per 40 a 9. Un xoc que encara que es va saldar amb derrota va ser jugat amb moltíssimes ganes pels joves jugadors deniers que van regalar il·lusió i ganes d'aprendre i progressar en aquest deportel.

Cada vegada les coses van fent-se millor i veient-detalls al grup que ens hacne somiar amb grans coses per a un futur no molt llunyà.

L'equip de segon any molt un còmode triomf davant el EEMM Pedreguer per 40 a 0. Els deniers van tancar ràpidament el marcador podent disposar de minuts la totalitat de la plantilla per posar en pràctica tot el treball que realitzen en els entrenaments.

La generació 2008 seguix imbatuda en la lliga empatada amb altres equips en aquesta arrencada de temporada i aspira a realitzar una gran competició durant aquest curs.

Aleví

Derrota per a les alevins de Nivell 3 davant el CB El Verger per 35 a 31. El mal començament de partit en el que va costar concentrar-se en defensa va obligar l'equip a fer després un sobre esforç durant la resta del partit. No es va arribar a culminar en victòria encara que va demostrar l'equip estar en el camí correcte que conduirà en breu a aconseguir-les.

Els alevins de Nivell 3 van vèncer al CB Ifach Calp per 65 a 24. La superioritat física dels deniers els va permetre jugar amb molta fluïdesa en la passada per llançar ràpids contraatacs. Tot i que per contra en defensa els va faltar guanyar en concentració, detall que segur es corregirà en les pròximes setmanes.

Mentre que els nois de Nivell 2 van derrotar a l'Albubasket per 35 a 41. Un bon inici de partit va donar als groguets un avantatge que van saber mantindre després al llarg de tot el xoc. A poc a poc l'equip va millorant les seues prestacions en competició al que segur serà un gran any de progressió i treball.

Infantil

Les infantils que competeixen en la lliga de Nivell 1 van caure davant el València BC per 37 a 67. La diferència durant els primers trenta minuts de partit va ser constant per a València Basket sempre al voltant de deu punts en el marcador. Només en l'últim tram les valencianes van trencar el resultat distanciant amb un marge que no respon al que viscut sobre la pista. Una àmplia derrota que entela en certa manera el bon partit jugat per les deniers.

Les noies de Nivell 3 van sumar una clara victòria davant el CB Terralfàs en guanyar per 52 a 11. Partit tancat a la primera part contra el cuer del grup que serveix a les de la Marina Alta per guanyar en confiança. Hi va haver repartiment de minuts entre tota la plantilla que va gaudir sobre la pista en un any de gran creixement per a totes.

Per la seua banda els nois de Nivell 1 van patir una dura derrota davant Montemar per 9 a 49. Malgrat aquest dur cop es va veure sobre la pista a un grup de xavals que cada vegada van a més, aviat arribaran millors resultats per a ells.

Els del Nivell 3 van caure davant el UPB Gandia per 63 a 33. Les lesions que arrossega l'equip i la fortalesa a la seua pista de l'equip de Gandia van impedir als visitants estar més a prop de vèncer. En aquest partit es va decidir el liderat del grup al tancament de la primera volta de la lligueta inicial de la competició.

cadet

Les noies que competeixen en Nivell 3 van collir una doble victòria, davant el Paidos Dénia per 66 a 24 i davant el CB Terralfás per 41 a 62. D'aquesta brillant forma aquest grup aconseguix liderar la classificació jugant un bàsquet d'un gran nivell.

L'equip que juguen la lliga Nivell 1 poc va poder fer davant un CB El Pilar que el va superar per 32 a 72. Les valencianes van imposar el seu millor joc fonamentat en la seua superioritat en l'aspecte físic però també en la riquesa de conceptes de joc que van desplegar les seues jugadores.

Els nois de Nivell 1 van vèncer amb molta claredat al Montemar per 66 a 26. Partit jugat amb molt criteri pels deniers que van saber treure profit del seu major maduresa i fortalesa física davant un rival lluitador que té molt recorregut per davant en la competició.

Aquest diumenge al pavelló Joan Fuster davant Maristes València l'equip tindrà una ocasió d'or per dependre de si mateixos en la seua lluita per passar a la fase de campionats entre els vuit millors equips de la Comunitat.

Per la seua banda l'equip que competeix en Nivell 3 va vèncer sense problemes al CB Ondara per 25 a 65. Ondara no va ser rival en aquesta primera fase de la competició i no va poder fer davant l'allau de joc dels deniers. La plantilla va poder treballar amb intensitat i gaudir junts sobre la pista a l'espera dels reptes que estan per arribar a la segona part del curs.