Neus Ramos venç en la primera fase d'al circuit alacantí sub-20 de tennis

28 d'octubre de 2020 - 12: 33

Les jugadors de l' Club de Tennis Dénia seguixen donant alegries a l'equip. Novament, el club pot presumir d'un campionat i un subcampionat que se sumen a la vitrina deniera.

Neus Rams, Jugadora de l'escola de competició del Club de Tennis Dénia, ha estat campiona en categoria sub-20 de la 1ª Fase de l'Circuit Alacantí disputat al Club Il·licità de Tennis, Elx. Neus va guanyar en semifinals a Hebe Toyos, després d'un dur partit, per 3/6 6/4 10/8 i en la final, després de desplegar un joc més ordenat i demostrar un gran nivell, va guanyar a Lucía Pascual per 6/0 6 / 3.

D'altra banda, les jugadores de l'equip de Veteranes +45 es proclamen subcampiones d'el Campionat per equips de la Comunitat Valenciana de 2a Divisió, aconseguint així l'ascens a 1a Divisió. Les jugadores deniers van caure per un ajustat 2 a 3 contra el CTBenissa.