El Muro CF va trencar la imbatibilitat com a local el CD Dénia (0-1)

25 de febrer de 2018 - 22: 27

El Muro CF va trencar la imbatibilitat com a local del CD Dénia al que va vèncer per 0 a 1 al camp Diego Mena.

La vesprada es presumia bona amb una temperatura agradable amb el sol lluint amb força i amb molta expectació entre l'afició per veure els dos últims reforços arribats al club.

En l'arrencada del xoc ja es va veure que el partit seria complicat per al conjunt local. Els visitants es van tancar molt bé al darrere i això va provocar que tot just haguessin espais a la zona d'avantguarda dels deniers.

Als sis minuts de joc el defensor visitant Cala va haver de deixar el seu lloc per lesió al veterà Salva, jugador que va ser tot un baluard a la defensa visitant. Mentre que sobre el camp es va veure a uns jugadors deniers que no estaven còmodes. El domini del joc va ser dels homes de Juan Carlos Signes però no van saber treure avantatge. Una i altres vegada es van oblidar de les bandes i van buscar entrar pel centre.

Amb un CD Dénia va faltar de profunditat només es va crear perill en el llançament dels serveis de cantonada i en alguna falta. L'única ocasió de gol ressenyable per als locals a la primera meitat va ser un llançament de Renzo que el porter Dimas va haver de ficar una mà prodigiosa per desviar l'esfèric a córner. Amb l'empat a zero es va arribar al descans.

Gris debut de Gomis i Alfi

En l'arrencada del segon temps, el tècnic local, va optar per introduir els nouvinguts, Gomis al lateral dret i Alfi que va ocupar el lloc de davanter centre. En una de les primeres pilotes que va aconseguir tocar l'ariet, la pilota va acabar dins de la porteria visitant, però el cop de cap de Alfi va ser anul·lat per fora de joc.

Malgrat això canvis l'equip dianense va seguir sense carburar. L'afany d'entrar pel centre va provocar que cada vegada el Muro CF jugués més tancat. Als locals els van faltar idees a l'hora de moure la pilota. Tant Gomis com Alfi tot just van entrar en joc i el seu debut va ser gris.

El pitjor va arribar quan en el minut 84, Torrella va marcar el 0 a 1 a la eixida d'un servei de córner. Restava poc temps per intentar almenys salvar un punt però no va ser la vesprada d'un CD Dénia que no va trobar la manera de superar la defensa rival. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el 0 a 1.

Aquesta derrota deixa al CD Dénia segon en la classificació però amb un punt d'avantatge sobre la UD Benigànim i la UD Castellonenca.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Carlos Ribes(Gomis 56 '), Cristian (Àlex Gayà 73'), Keko, Ferran, Molina (Jordi 72 '), Luis Domenech, Paco, Renzo (Alfi 56'), Panucci i Javi.

Muro CF: Dimas, Àlvaro, Mateu, Muñoz, Cala (Salva 6 '), Voro (Moiña 68'), Raúl (Torró 89 '), Kiko, Bari, Emilio Gil (Sergi 89') i Torrella.

gol: 0-1 Torrella 84 '

àrbitre: Sánchez Ricón, va amonestar amb grogues als locals; Keko i Paco i al visitant Sergi. Va expulsar amb roja directa el local Álex Gayà en el minut 89.