Molta activitat per als ciclistes de l'equip UC Montgó-ULB

15 de març de 2017 - 00: 00

Cap de setmana complet per a l'equip ciclista UC Montgó-ULB, que va estar present en quatre proves celebrades al llarg del matí de diumenge.

En Villalonga tuvó lloc la Marxa BTT "El Llop", primera de les proves puntuables per al Circuit BTT Comarques Central. Aquest equip va comptar amb la representació de 7 corredors i corredores. Dels participants la millor posició va ser l'aconseguida per Alejandro Seguí que va ser segon a la classificació general, a 30 segons del vencedor que va ser Dani Cepa, del Xabia 's Bike-Visauto que va marcar un temps de 1: 32.07.

Arcadi Leal va realitzar la Marxa Cicloturista de Tous

En Tous es va celebrar la primera edició de la Marxa Cicloturista Tous i fins allà es va desplaçar, Arcadi Leal a realitzar la prova. Els participants van haver de cobrir un recorregut de 116 quilòmetres amb 2.400 metres de desnivell acumulat. La Marxa va transcórrer per les localitats de, Tous, Navarrés, Quesa, Bicorp, Millars, Dos Aigües i Llombai.

A Bocairent les corredores, Mònica Torres i Helen Balfour, van participar en la "Marxa Cicloturista Dones Bicibles". Una prova especialment projectada a fomentar el ciclisme femení, que va ser un èxit de participació en un matí especialment amenitzada per l'organització.

Volta Ciclista a la Marina

En Parcent va tindre lloc la penúltima etapa de la Volta Ciclista a la Marina. Va ser l'etapa reina en què els germans Dani i Pau Plaça junt a Javi Almela van aconseguir finalitzar tot i el ritme frenètic a què va transcórrer la prova en la qual només van aconseguir concloure 104 dels 171corredores que van prendre la eixida.