Mounir Forma imposar el seu poder a la Mitja Marató de Dénia

15 2014 abril - 00: 00

El triomf en la XI Mitja Marató de Dénia va ser per a l'atleta Mounir Forma que va creuar la línia de meta en primera posició. El seu registre va ser de 1 hora 12 minuts i 29 segons. La segona plaça va ser per a Sergi Soler que va entrar a 1 minut i 59 segons del vencedor. El tercer va ser Manuel Martín amb un temps de 1 hora, 15 minuts i 22 segons.

El recorregut de 21.097 metres no va presentar cap dificultat per als participants al tractar de ser totalment pla. En la línia de eixida per a aquesta distància van estar al voltant de 590 atletes que malgrat l'esforç van gaudir d'un matí molt agradable. L'ambient durant tot el traçat va ser espectacular amb molta gent que no atur d'animar a tots els participants.

En dones la primera a creuar la línia de meta va ser Mª Isabel Ferrer del Club Atletisme Llebeig Xàbia amb un temps de 1 hora, 23 minuts i 53 segons. La segona classificada va ser Cristina González que va entrar a 3 segons de la vencedora. La tercera plaça va ser per a la Pegolina, Carmen Sala amb un temps de 1 hora 29 minuts i 14 segons.

Les classificacions de cada categoria van ser aquestes.